Kerítés gyanúja miatt indult nyomozás a 38 éves U. Zoltán és élettársa, a 29 éves B. Tímea ellen. A páros az eddigi adatok szerint idén január és március 2-a között három lányt – köztük egy fiatalkorút – arra vett rá, hogy prostitúciós tevékenységet végezzenek. Ehhez felajánlották a XXI. kerületben található házukat, hirdetéseket adtak fel a lányok nevében, fogadták az érdeklődők hívásait, valamint beszereztek minden szexuális szolgáltatáshoz használatos eszközt, mindezért cserébe a megszerzett pénz felét elvették.

A csepeli rendőrök a napokban elfogták U. Zoltánt és B. Tímeát, akiket előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak, majd bűnügyi őrizetbe vették őket. Jelenleg szabadlábon védekezhetnek – írja a police.hu.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A dolgozók béremelése még mindig kisebb, mint a visegrádi négyek béreinek átlaga, így marad a szabadpiac.
qxy
Remélem mennek beljebb is. de oda is ahova a rend őrei is járnak egy kis " polírozásra két csók közt egy röpke gyömöszre.
csa-csa
pedig nem voltak rosszak azok a békebeli piros lámpás házak! egy rendes kupi kulturált volt, sok úriember is látogatta, akik tényleg csak azt akarták megkapni a lányoktól amit vagy otthon nem, vagy csak egyszerűen élvezték. Nem bántották Őket, volt "kötelező" orvosi ellenőrzés, irányított a madam, fedél volt a fejük felett, tisztálkodási lehetőség és nem voltak stricik akik sokszor durván bántalmazták Őket, de akár meg is ölhették ha olyan kedvük volt, vagy úgy gondolták nem kerestek eleget. és még biztos számos előnye volt, mint az utcán bódékban, egyéb koszos helyeken egymásnak adni és átadni a mocskot. persze a luxus prosti volt az igazi, de azt kevesen tehették meg a minden szempontból magas követelmények miatt. Újra kellene nyitni egy párat. persze megint 10 évig menne az egyezkedés hogy hol!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.