Pierre Paul Menyoa volt az, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy 18 év alatti lányt egy Pest megyei település egyik családi házában. A rendőrség a fotójával keresi.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@lampa laz: Igazad van. Ez egy focista. Na ez nálam azt is feltételezi a kis leányzó kacérkodott vele csak arra nem gondolt, hogy ez lesz a dolog vége.
szaboria1
Tisztelt Rendőrség nem kell ennyire titkolózni nevén kell nevezni a gyereket. Magyar országra igazolt focistáról van szó.
Eladott Ország
Baráti üdvözlet a cseh biztos Vera Jourovának az uniós alapértékek betartásához. Könnyű az alapvonalról óbégatni! Kötelező szexuális együttlét a migránssal. ! "Baráti tűzként is felfoghatjuk, hogy a cseh EU-biztos az uniós támogatások teljes felfüggesztését helyezte kilátásba, ha Lengyelország és Magyarország nem tartja magát az uniós alapértékekhez. A menedékkérők fogva tartását elrendelő keddi budapesti döntéssel várhatóan számos támogatója akad majd Vera Jourovának."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.