Szigetvári Viktor beleállt a Momentumba. Politikusellenes rasszizmusról delirál. Kicsit csal, amikor a politika- és politikusellenességgel vádol meg egy épp politizálni kezdő, a hétvégén párttá alakult mozgalmat és annak éppen politikussá váló vezetőjét és úgy tesz, mintha a törés a politikusok és a politikusfób civilek között lenne, és mindezt azért teszi, hogy a választóvonalat kissé arrébb tolva sajnáltathassa magát, mint politikusságért igaztalanul bántottat. Nem Viktor, a piros vonal nem politikusok és politikafóbok között, hanem a régi politikai elit (establishment) és régi a politikai elitet a francba kívánó új politikusok között van.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...a piros vonal nem politikusok és politikafóbok között, hanem a régi politikai elit (establishment) és régi a politikai elitet a francba kívánó új politikusok között van."

A ránk települt korrupt, tolvaj, összejátszó politikai "elit" nem engedi könnyen ki a hatalmat a kezéből. Az ő céljuk a hatalom maga, nem a mi életünk könnyebbé, jobbá alakítása.
Szerintem!
Béla333
Azoknak a DK hívők figyelmébe, akik nem is értik, hogy mi is ez a Momentum jelenség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.