Biztosan törvénysértő az Együtt sípolós tüntetésének betiltása, de a cél csupán annyi, hogy a sípolókat el lehessen takarítani az útból. És ez már nem az első eset.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Akkor ezután focimeccsre se megy a vezér a fütyülés miatt? Vagy ott is betiltja?
RonaGyuri
Virtuális alkotmány után virtuális törvény

Annak idején pont ezen pattogtam

Nehéz nem észrevenni, hogy a rend őrei meglehetősen kényszeres helyzetben vannak Orbán kapcsán. Az hogy két idős asszonyt vegzáltak még csak egyszerű túlkapás azonban az, hogy az Együtt tűntetését betiltották már messzebbre mutat. Ahogy a manapság már körbe-udvarolt egykori AB főnök (később KE is volt) fő tevékenysége az általa kikozmetikázott alkotmány (a kedvencem: a minden hatalom a dolgozó népé -ből a dolgozó jelzőt föstötte le) megolvasása, amit virtuális alkotmánynak nevezett. Nagyon hasonló módon lelte meg az illetékes a törvényes lehetőségek között megbúvó: Őfenesége sértés intézményét! =))
Sziszifusz
Kíváncsi vagyok, leszek arra, hogy milyen intézkedést foganatosítanak azokkal szemben akik a tiltás ellenére, egyet nem értésüket kifejezve, elkezdenek sípolni az ünnepi beszéd alatt.
Úgy gondolom, hogy nincs olyan jogszabály amely a sípolással történő demonstrációt megtiltaná, ezért a részvevőkkel szemben nincs jogalap intézkedni.
Az esetleges végrehajtott kényszerintézkedés, jogsértő lehet. A felelős az, aki erre az utasítást, parancsot kiadja.
Korábban, hasonló helyzetben a tojás dobálást sem követte rendőri intézkedés.
Ludmilla
vigyenek vekkert,toronyórát,láncot... a lánccsörgetés hatásos lenne...jó jelkép...
Ludmilla
mi a rossebnek beszél a szabadság napján egy szemét diktátor,aki retteg a nép hangjától...ajánlanám a beszéd helyszínéül a felcsuti arénát...ott még köphet is nagyokat
Béla333
Én azt kérem, hogy ez a helyzet van annyira fontos szerintem, hogy vegye mindenki a fáradságot, menjen/jöjjön ki erre a tüntetésre, vigyen sípot vagy bármit és zajongjon!
Ha ezt is eltűrjük, akkor ismerjük már Orbánt tovább fog menni a saját zsákutcájában addig, amíg ellenállásba nem ütközik!
Eddig és ne tovább!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.