A rendőrség már nem köntörfalaz: nem a közlekedést zavarnák a fütyülő ellentüntetők, hanem az Orbán és Tarlós részvételével zajló állami ünnepség résztvevőinek "méltóképpen történő ünnepléshez való jogát". Ez elég hozzá, hogy korlátozzák a gyülekezési jogot az Együtt tüntetőinél.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ugyanezek egykor még a tojásdobálást is helyénvalónak találták! Viktátorunk, gondolni szabad nekik arra, hogy milyen jó lenne téged kifütyülni, vagy azt is betiltod?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@nyanya001: Ránk nézve egy púp a hátunkon,akitől nem szabadulhatunk meg.Egy nagy átok ránk nézve az biztos.
bakegya
Aggodalomra semmi ok.Lengyel barátaink fütyülnek majd helyettünk is!
quadrocopter
Az mikor lesz, hogy légüres stadionban egyedül mond magának hülyebeszédet a kajmán a TEK meg lezárja a Dunántúlt?
lenn
Az orbán nevű, közszemérmetlenül végképp beteggé tette Magyarországot, kétmillió, sec-perc alatt aljadék csőcselék hordává váló mélybuta mélymagyar,közreműködésével.

Magyarország egy rákos sejt lett Európa testében.

Magyarország erősödik... Lófasz a seggedbe!
Magyarország az utolsók közt az első. És ennyi.
bakegya
@lenn: erre már én is gondoltam...KÖZSZEMÉREMSÉRTÉST A BTK-be !!!
A rendes nagytakarítás időszerü lenne NEMZETBIZTONSÁGI OKBÓL, belügyesen a pártfüggetlenek millió magyar és nemzetiségi polgárok érdekében,mielőtt megint összeröffent ez a FŐKEFE egy csomó kamupártocskát és a FULL KEFE FORRADALMÁVAL újra választatja MAGÁT-ÉS A ROGÁN-LÁZÁR-KÖVÉR,POLT.MATOLCSY,SEMJÉN,FAZEKAS,FARKAS STB STB ÉS STRÓMAN MAFFIÁT!
A bábszinházi leosztott polgármestereiket is kiherélni időszerü lenne a közéletből vidéken már teljesen felülre kerülhetett a szar-a kriminalitás hever az utcán is .Budapest már élhetetlen,no nem a CINEGE UTCÁBAN,MERT ARRA MÁR NÉZNI SEM LEHET,ÁTKÚRTÁK EZEK MÁR A GELLÉRT HEGYET IS.Nem lenne jó megvárni míg a PUTYINT IS ÁTBABRÁLJJA A VICCTOR ÚGY AHOGY A MERKELT,s most a KACSINSZKYT IS.
Felcsutka bezzeg a tucatnyi műfüves rugdalózóval,Trükkös puszta valagába ér saját lábon állva a fényetető kerítése. A Mészáros lölő dákója annyira dagadhatott.Maholnap már a tőzsdepalotában táncolhat gatya nélkül is, az államkassza számlájára. Egyetlen migri se,de ez a gruppenszekszpolitikai át baxó társulat lell nekünk???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.