Mintha a harmincas években már hallottuk volna az egyén nemesítéséről szónokoló új párt, az Identitesz szólamait. Nagy bejelentést tett a szodómiát kiáltó vezetőjük.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Párttá alakul a szélsőjobbos Identitesz.

Továbbá az aranyeresek klubja, a macskatartók szövetsége, a tit, a nyugdíjas természetjáró klub, és az eszperantó szövetség is. Valamint a Fikusz Kukisz baráti kör.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Cefi: Ezek azért veszélyesebbek, mint a Fikusz Kukisz baráti kör vagy a többi. Különösen ma, amikor az emberek nehezen találnak megbízható, és számukra mindenben, vagy legalább sokmindenben elfogadható nézetet valló formációt. És a fiatalokat nagyon könnyű befolyásolni, pláne egy radikális csoporthoz bevonzani. Szóval ez most egyáltalán nem vicces.
Cefi
@nemkati: Nem is viccnek szántam. Mert ez sajnos szánalmas. Szerintem pontosan érted miről szól. Min. 20 gépelt oldal lenne. De nincs rá szükség. Aki érti, annak nincs rá szüksége, hogy összebólogassunk, mint wartburg hátsó ablakban a tacsi. Aki bedig néz, mint hal a szatyorban, azt meggyőzni nem is tudom, de legfőképp nem is akarom a történetről. Oszt' jónapot.
Cefi
@nemkati: Akkor ennyi. Tennék "szmájlit", de nem teszem. Tudod miért.
nemkati
@Cefi: Én is azért nem tettem. Pedig tettem volna, ha nem ez a téma. Most (megint) hasonlóan gondolkoztunk.
Cefi
@nemkati: Mondhatnàm hogy örülök, de nem. A gondolatok szinkrojának igen. Reményt ad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.