A március 15-ei beszédében Orbán Viktor hatalmasat bakizott. Megesik ez bárkivel, még egy miniszterelnökkel is, ha túlságosan beleéli magát.

A 24.hu vette észre, hogy a miniszterelnök.hu ezúttal csak fotókat tett közzé az ünnepről, a kormányzati portál összefoglalója pedig éppen a kínos részt hagyta ki.

“Ezért váltunk újra erős nemzetté az elmúlt években”: egybekovácsolta ugyanis a szíveket a nemzeti és keresztény alkotmányért vívott harc, az adósrabszolgaság elleni lázadás, a gazdasági függetlenségért folytatott küzdelem, valamint az is, hogy “lefogtuk a kapukat belülről nyitogatni akaró brüsszeli kezeket”

– idézi a kormányfőt a kormány honlapja, "véletlenül" kihagyva ezt a mondatot:

(amellyel)

visszavertük az Európát ostromló népszavazást

(és lefogtuk a kapukat belülről nyitogató brüsszeli kezeket.)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hu, de pipa lehet most az internetre, ha egyaltalan felfogja, hogy sok embernek megmaradt az eredeti felvetel... A gugli nem felejt,...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@kiscsillag66: Tényleg érdekes volt. Eleve azzal kezdte az előadást, hogy ő függő. És mikor már mindenki a drogra gondolt, jött a fordulat. Az ő függősége, hogy madarakat fényképez. És levezette, hogy miért is nincs különbség biológiailag a két függőség között. Az elv alapján amit bemutatott következtetni lehetett arra, hogy egyesek miért tudnak Orbánért rajongani még akkor is, ha valahol tudják ez már nem jó számukra sem.
kiscsillag66
@human: A fényképezéshez is annyira ért, mint a számítógéphez. Borzalmas az a sok rajongás, mi lehet azok emberek agyában? Komolyan kérdezem. Jó lenne megérteni őket.
human
@kiscsillag66: A megértésükben sokat segíthet ha először látsz pár előadást vagy olvasol valamit az emberek, a társadalom működésének a témájában. Rendszerelméleti, biológiai, társadalomtudományi megközelítések megadhatják azt a tudást mi után már objektíven tudsz értékelni egy egy álláspontot. Szerintem legalábbis ez kell ahhoz, hogy beláss a színfalak mögé, ha valóban többre vágysz a szokásos lőárok harcnál.
kiscsillag66
@human: Köszönöm, igyekszem megfogadni ezt a tanácsot. Hogy sikerül-e, nem tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.