Olyan hazug propagandavideóval álltak elő, hogy Habony Árpád is csak csettintene. Botka László hetek óta szitokszóként ismételgeti a “liberális kispártok” kifejezést, mintha Habony legjobb tanítványa lenne, ám ez semmi ahhoz képest, amilyen ótvar, hazug, manipulatív videóval állt elő a Societas, az MSZP “ifjúsági” szervezete. A puchista legények a március 15-i tüntetésen az MSZP és a DK politikusait kérdezgették Botka legújabb szlogenjéről, miszerint “Fizessenek a gazdagok!”. A propaganda-videójuk lényege, hogy szocialista politikusokkal kimondatják, milyen fasza Botka új szlogenje, a DK-s politikusok viszont a gonosz szívtelen sátánok, akik nem akarnak több pénzt adni az embereknek. Ennek érdekében a videót úgy manipulálták össze, hogy a szocialisták hosszan kifejtsék benne a véleményüket, a DK-soktól pedig csak a kezdeti meglepődés utáni első pár szót hagyták meg, a többit módszeresen kivágták.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@magyarbakancs: Írod:
"Szeretném megköszönni Gyurcsánynak,hogy nyakunkba lódította ezt a nemzeti fost amit úgy hívnak NER"

Nem rajongtam Gyurcsányért, de aki 2010-ben kicsit is gondolkodott, az akkor is tudta, hogy a fityesz a parlamentben mit tett abban az elmútnyócévben Magyarország ellen.
S csak a vak nem látta, hogy mennyi és milyen hazugságokra épült a választási kampányuk.
Tehát nem Gyurcsányt kell hibáztatni, hanem a buta magyar választókat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@F_Viktor: 17.17
Akkor nézzünk egy konkrétumot:
Ha elolvastad az Átlátszó cikkét Polt Fidesz-MSZP közös bebetonozásáról, a K&H Kulcsár korrupciós ügyről, abból szerinted semmi sem igaz?
Vagy van amiben igazat írtak?
Hogy került Polt ebbe a helyzetbe? A jó Isten tette és betonozta be ebbe a helyre?
Vagy mégiscsak a Fidesz és Gyurcsányék közös mutyija miatt szavazták meg a szükséges törvényeket, csak azért, hogy a Kulcsár ügy ne jusson el a pártokig?
Szerinted?
Béla333
@F_Viktor: 17.13
Vagy nézzük az autópálya korrupcióját:

"Az egyik olyan eset, amivel kapcsolatban több forrásunk is egybehangzóan állította: minden magyar párt érintett volt, ezért is ült el hamar a botrány idehaza. A "Strabag-ügy" nem is Magyarországon pattant ki: a 2006-os osztrák parlamenti választások idején számolt be a Profil osztrák magazin arról, hogy a Strabag üzleti előnyszerzés céljából magyar pártoknak adott adományokat eurómilliós nagyságrendben, egy PR-cégen keresztül. A lap szerint az Eurocontact nevű cég 2003-2005 között szisztematikusan kereste meg a magyar parlamenti pártokat, a dokumentumokban az M5-ös, M35-ös, M0-ás, M7-es autópályákról, a 4-es metróról és egy budapesti kórházról volt szó. A Strabag ebben az időben több ezekhez kapcsolódó közbeszerzésen nyert megbízást. A Profil azt írta, az akkor kormányzó MSZP-SZDSZ között egy 11 millió eurós adományt 8-3 arányban kellett elosztani (ez volt a híres Blumen, Vogel, azaz virágok és madarak minősítés), a kórházépítés kapcsán pedig a Fidesz budapesti szervezetének jutott állítólag pénz. A magyar pártok egyhangúlag minősítették "az osztrák politikai folklór részének" az ügyet."
hirszerzo.hu/hirek/2010/9/28/20100927_partok_korrupcio_kampanyfinanszirozas

Azért mert ez ügyben érintett volt minden akkori párt, és ezért Polt nem indított vizsgálatot, ez neked azt mutatja, hogy ilyen nem is történt?
Nálunk csak politikusi lopkodás, korrupció van, összejátszás a kormánypártok és az ellenzék között a lopott pénz szétosztásáról, csak éppen elkövető nincs egy szál se?
Olyan ez is mint a 4-es metró ügye? Vissza kell fizetni sok milliárd Forintnyi támogatási pénzt, csak éppen senki nem csinált semmit?
Béla333
@F_Viktor: 17.13
Nyilván a Népszabadság szakújságírója is hülyeségeket írt, a megélhetéséért, ahogy korábban az Átlátszó újságírójánál írtad?!:

"„Öt év alatt több mint 850 milliárd forintot költött a magyar büdzsé autópályák építésére. Egyre több jel mutat arra, hogy az elkészült és az épülőfélben lévő gyorsforgalmi utak 250-300 milliárd forinttal olcsóbban is elkészülhettek volna. Kérdés: ki a felelős a gigantikus állami pazarlásért?”

Az autópálya-építések nemcsak azért számítanak a korrupció ideális terepének, és vetül rájuk időről időre a gyanú, hogy a törvénytelen pártfinanszírozás legfőbb forrását adják, mert ezek a legnagyobb állami beruházások, de azért is, mert a felhasznált pénzek sorsa, a költségek elszámolása gyakorlatilag követhetetlen.

Míg 1998-ban még 900 millió forintért épült egy kilométer autópálya, 2000-ben pedig 1,3 milliárdos fajlagos áron készült el az M3-as új szakasza, a 2002-es választások előtt az árszint két-, esetenként hárommilliárd forint fölé szökött, de érdemben nem csökkent az Orbán-kormány időszaka, a nyílt pályáztatás megindítása után sem."
nol.hu/archivum/archiv-415128

Beszélgessünk a Gripen ügy kenőpénzeiről is? Egy a Fidesznek, egy az MSZP-nek!
Vagy a Margit-híd felújításról aranyárban a Simicskás Közgép fővállalkozásában?
F_Viktor
@Béla333: B+ Béla, qva unalmas vagy, ezekkel a példákkal dobálózol hónapok óta!
Ha már senki nem képes egy nyavalyás feljelentést megtenni, akkor tiéd a pálya, fogj össze Tényi István feljelentőemberrel.
O'szt az ügyészségen kopogtass azzal, hogy a "Népszabadság szakújságírója" (linked alapján nem tudtam meg, hogy az úr külsős-e, s mennyire szakmája az autópálya építés!) szerint "egyre több jel mutat arra", hogy a Gyurcsány közpénzeket lopott!
polt majd biztosan azonnal ráugrik, s még a héten vezetőszáron vezetik el otthonából a Ferit.

B+ semmivel nem vagy kisebb troll, mint a birkanyáj, érthető, hogy évek óta miért nem nő a szavazóbázisotok, miért estek ki jövőre a parlamentből!
Béla333
@F_Viktor: 19.27
Polt féle ügyészségnél feljelenteni a Fideszt és a vele közösen lopkodó MSZP-t?
Ha neked unalmas a korrupció, a milliárdos lenyúlások az a te bajod, ne olvasd el amit írok!
Szerintem alapvető dolog, hogy tisztán lássunk a közelmúlt piszkos ügyeiben! Így én nem gondolom, hogy ezeket a mérhetetlen disznóságokat el kellene felejtenünk!

Azt nem mondtam, hogy Gyurcsány személyesen is kapott az autópályák felülszámlázott milliárdjaiból, és mivel ez ügyben nem is indult vizsgálat, ezért ez nem derült ki! Amíg megmarad ez a Fidesz-MSZP/Gyurcsány féle váltó mutyikormányzás, addig vizsgálat nem is várható szerintem.
Nekem nincs szavazóbázisom, hiszen sem párttag, sem képviselő, semmi ilyesmi nem vagyok, csak egy választó, aki max. szimpatizál az LMP-vel!
magyarbakancs
@F_Viktor: Itt éltem.
Pincsi kutyaként szavazott a MSZP frakció.Botka elvtársis szavazott mindenre amit Gyurcsány kormány beterjeztett
Gyurcsány meg egy politikai gazember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.