A kormánypárti lap azt írja: egyértelműen hamis dokumentumokkal és betanult szöveggel járatták volna le a belügyminisztert a külföldi sajtó előtt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem kell hazudniuk, elég ha az igazat elmondják, a fosőr 500 évig böriben lehet!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ez a rejtélyes, Sanya bát' mószeroló figura részese volt annak a szervezetnek, amelyik külföldről hozott be segélyszervezetek révén hatalmas tömegű árút, és nem segély, hanem bolti portékává alakult, de az ÁFA-t elfelejtették több száz milla erejéig megfizetni. Fölmerült az is, hogy valamelyik titkosszolgálat futtatja őket, nem éppen a köz szolgálatában.
sokanvagyunk
Az imperialista-kapitalista nyugati sajtó ármánykodása, bűnözők felhasználásával való hamis lejáratás. :)
magyarbakancs
A hazugságnak fél igazságnak kell lenni.
Na most biztos van mindenkinek tagadni valója főleg ha a sötét ,és világos határán üzletel mint Pintér.
szaboria1
Erre mondják nem zörög a haraszt. A nagy olajszőkítés idején elég sűrűn emlegették a nevét. Egy pér rendőr meg titokzatosan meg is halt aki nyomozott ez ügyben.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/03/26/a-titkositott-olajszokitestol-a-totalis-hatalomig/
A magyar emberek biztonságára hivatkozva, a hatalom uralkodni akar saját polgárain, akik – ebben az értelemben – a legveszélyesebb terroristákat jelentik számára. Merthogy a mindenféle jogalapot nélkülöző gyanú (és most hagyjuk a bírósági végzéshez kötött
rablómesét) alapján történő megfigyelésben az a legszebb, hogy bárki, úgy értem bárki
megfigyelhető, aki Orbán és Pintér akaratából megfigyelendő. Csak nagyon idióták és a Tuzson Bencének (és a többinek) nevezett, józan észre hivatkozó, de józan gondolkodásra képtelen papagájok gondolhatják komolyan, hogy a titkosszolgálatok eredményes munkájához népnyomorító, szabadságot korlátozó diktatúra szükséges. Hiába, ilyen egy igazi magyar sikertörténet. Amikor a sokak tájékozatlanságát és legrosszabb, legsötétebb
ösztöneit meglovagoló, olajszőkítésben élen járó, titkosított alvilági ember tartósan közel kerül a hatalomhoz. Végezetül. 85 évre titkosított olajügyek Pintér Sándor tevékenységére fűzve - hogy kihaljanak a tanuk és elhaljanak az elkövetők! Akkor ki is a bűnöző vazze?
Hellcat
Persze persze...de msot tényleg mit vártok egy maffiózótól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.