Mivel azon „egy nagy vörös csillag” van visszaadja a Munka Érdemrend Arany fokozatú kitüntetését Kovács Tamás. A Bors szerint a kiváló sportoló, olimpiai bronzérmes, világbajnok vívó így tiltakozik az ellen, hogy a kormány büntetné a Heinekent, mert sörén vörös csillag, vagyis önkényuralmi jelkép van. Kovács Tamás Facebook-bejegyzésében tudatta, még ma visszaadja a szöuli sikeres olimpia után kapott Munka Érdemrend Arany fokozatú kitüntetését, mert nem akar kockáztatni, nem szeretne két év börtönt kapni! Mivel azon „egy nagy vörös csillag” van visszaadja a Munka Érdemrend Arany fokozatú kitüntetését Kovács Tamás.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Draga Kovacs Tamas! Nem Neked kellene ezt meglepned, hanem annak a sok idiotanak kene erosebb gyogyszer!

Ha tovabbra is kotik az ebet a karohoz, a Heinekent sikeresen eluzhetik Magyarorszagrol, de akkor nezzenek korbe majd, amikor a Mercedes is elkezd csomagolni...Meg nehany masik nemet ceg,... Csak ugy, nemzeti szolidaritasbol...(Ami ugye a f@szkalap roman-imadoknak semmit sem jelent, mint erzes)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.