"Aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. " A párt egykor még Soros jövőbeli tevékenységét is kifejezetten szükségesnek ítélte meg, és megbotránkozott a nemtelen támadásokon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Ebből is látható, hogy a hatalom és pénz milyen torzulásokat okoz egyes emberek személyiségében. OV és pártja, amelynek tagjai lelkesen mögé állnak bizonyítja - a morális leépülésnek nincs határa - jelen esetben sajnos gátja sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Cefi: Igazad van! Azért épittette a keritést is a déli határra, hogy ott állhasson a sorompónál!:))
Hellcat
Egy régiebbi kommentem:
www.youtube.com/watch?v=4Zw4_fxdhoQ...

"A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozata - Soros Alapítvány
1992. szeptember 28., hétfő - Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon.
Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog."

www.youtube.com/watch?v=K2Lp6_yhx6g...
Clavigo
@Klubtag: A Putyincsicska Pávatáncos,,...,,meg a morál ?? Hát nem tudom...
Klubtag
@Clavigo: 1992-ben még pislákolt benne valami arra hasonlitó, ahogy emlékszem...
Clavigo
@Klubtag: Szerintem semmi sem...Viszont az jól tudta ""álcázni "...:) :) Nem volt hatalom a kezében..Ez helyttesítette a " morált " nála. Sajnos én is emlékszem erre a hulladékra.
Klubtag
@Clavigo: ...nem tudok veled vitatkozni, nincsenek érvek, példák, amivel igazolni tudnám, hogy valaha méltó volt a reményre...sajnos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok