Kövér László szerint ha a Fidesz újabb négy évig kormányon maradhat, sok minden visszafordíthatatlanná válik. Mit nem lehet majd visszafordítani, és mi az, amit talán mégis?

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
De igen! Ne bízzál ebben pubi. El nem kaszált népszavazással mindent meg lehet oldani.
Annyi ganyéságot követtetek el, hogy több évig járulhatunk az urnákhoz.
Equus
ezeket demokratikus úton nem lehet kiütni a hatalomból. Ami meg a szerzett vagyonokat illeti... Göring is szerzett egy-két apróságot és vhogy a család mégsem profitált belőle... A vadászati törvénye viszont megmaradt...
papa.49
Én a helyetekben ,,nem innék a medve bőrére,, szerintem ti kurvára ráfogtok baszni erre az országdúlásra, és hozzáteszem TELJESEN JOGOSAN, örüljetek ha a szaros életetek megmarad!!!
Klubtag
Elszánás, kitartás, következetesség...ez kell, hogy legyen a magyar nemzeti zászlón a színek új jelentése. Milyen büszkék is vagyunk, hogy a mi "trikolór" zászlónk üzenete a franciákéval és az olaszokéval egyező. Nosza...simán csak komolyan kellene venni...
Magyar: erő, hűség, remény
Olasz: síkságok és dombok, Alpok, forradalmi hazafiak vére
Francia: szabadság, egyenlőség, testvériség
Csak végig kell gondolni, hogy melyik a legszolgaibb jelentéstartalom...hát erről van szó.
Az erőhöz való kapcsolódás hűséggel és remény, hogy kapunk a koncból. Ennyi valósult meg ebből mára.
quadrocopter
A romok, melyek maradnak a génhibás mocskok után:

"A Napi.hu összehasonlította a költségvetés kiadásait 2010-2015 között. Az jött ki, hogy:
egyre drágábban működik az állam
befagytak a szociális, oktatási, egészségügyi kiadások
jelentősen nőttek az egyéb gazdasági támogatások(“rezsicsökkentés”)
több pénz kell az államadósság finanszírozására.
A legdurvább pénzköltés a gazdaság államosításánál figyelhető meg. Öt évvel ezelőtt az állam gazdasági célú kiadásai még csak 2462 milliárdra rúgtak évente, idén ez már 4172 milliárd forint lesz, vagyis a növekedés 69 százalékos. Csak az elmúlt hónapokban két bankot is vett a kormány – ez pedig még súlyos milliárdokba fog kerülni az adófizetőknek.

Ide tartozik a “rezsicsökkentés” ára is: megháromszorozódott – évi 39 milliárdra emelkedett – az energiapolitikai kiadások számlája.

Oktatás

A legfájóbb terület az oktatás. Ha egy ország a jövőjébe akar befektetni, akkor jól teszi, ha az közoktatást fejleszti. Az Orbán-kormány azonban ezzel a vélekedéssel teljesen ellentétes oktatáspolitikát folytat.

Drasztikusan csökkent az alapfokú oktatás támogatása: míg 2010-ben még 881 milliárdot költöttek erre, idén már csak 370 milliárd forint jut – igaz, eközben fordítottan nőtt az egyéb oktatás – így az alapfokú oktatás költségeinek csökkenése a mutatottnál kisebb lehet – de az irányt jól jelzi. A középfokú oktatási kiadások évi 352 milliárdról, 217 milliárdra csökkentek, míg a felsőoktatás támogatása beragadt a 2010-es szinten: jövőre 485 milliárdot költenek erre a célra.

A többiu itt:
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ez_tette_az_orban-kormany_az_orszaggal_hat_ev_alatt_grafikonon_a_megdobbento_eredmenyek.591183.html
Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.