Díszalbum az Alaptörvényhez, Zenélő és Muzsikáló Budapest – mire költ a kormány? Rogán Antalék a propagandaminiszteri pénzkeretből 162,3 millió forintot különítenek el arra, hogy támogassák Kerényi Imre tavaszi kötetsorozatát, a Nemzeti Könyvtárat. Lehet, hogy a miniszterek egymás között leboltolták, hogy ki mikor támogatja Kerényit, mert az őszi sorozatra már Varga Mihály nemzetgazdasági minisztériuma biztosít 182,5 milliót. Összesen tehát, az idei évben, 344,9 millió forintot költ a kormány ezekre a könyvekre, derül ki a pénteki Magyar Közlönyből. Az Alaptörvény díszalbuma, valamint az ezzel kapcsolatos zsebfüzet sem olcsó mulatság: 15,9 millió forintot áldoznak rá Rogánék, de a miniszterelnök felszólította Varga Mihályt, hogy 212,6 milliót biztosítson a projekthez. A könyvkiadás mellett a zenére is odafigyel a kormány, 88,9 millió forinttal támogatják a Zenélő Budapest projektet. Ez elsősorban arról szól, hogy kisebb koncerteket tartanak szabadtéri helyszíneken. A...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Megint jó helyre került fél milliárd adófizető forint. Erre van most szüksége Európa egyik legszegényebb országának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Panem et circenses! Ha nem jut kenyérre, hallgass cigányzenét. Olvass Alaptörvényt, garantáltan elmegy az étvágyad!
Nekem elég a szomszédomban hangosan hallgatott Dankó rádió.
Gondolom, a "félretett" 50 millió nem a pedagógus napot fogja kiegészíteni. Jó lesz, ha a pedagógusok megtanulnak hegedálni, oszt majd kapnak támogatást!
Nessy
@SystemError: Félek, hogy a támogatás nem náluk fog landolni.
TASzSz
7 milliárdot meg "C" szakképzésre! Lákátosz Máricsuji 3 hónap alatt kórházi ápoló lesz!!!
RonaGyuri
Ne legyetek igazságtalanok, valamivel tele kell rakni Kövér (Köteles) elvtárs új könyvtárszobáját!
Gondoljátok meg - bár van belőle szép-számmal - nem lehet, hogy csak a saját könyveivel, értsd a párttagsági könyvek, rakják tele! =))
F_Viktor
@SystemError: Értelek, de a kapitalizmusban, ahol a termelési tényezők magántulajdonban vannak, ott a piacgazdaságnak, piaci alapon kellene működnie, nem az államnak kellene a (köz)pénzt kénye kedve szerint osztogatnia, mert ez a korrupció melegágya.
S akkor nem említem meg, amit @simmering73: is ír, hogy az EU egyik legszegényebb régiójában nem ilyenekre kellene az adóforintokat költeni.
Equus
@TASzSz: majd jól megvigyázza a betegek értékeit, mint a pókharapó szenátorasszony a magánnyugdíjakat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.