“Akár 50 MILLIÓ vissza nem térítendő támogatás gazdáknak!? Vidéki gazda vagy? Új tevékenységbe vágnál? Vagy a falusi turizmusban látod a jövőt? Most hatalmas lehetőség nyílik rá, hogy megvalósítsd! " Ezeknek a hirdetéseknek egyértelmű lenyúlás szaga van. Ugyanis az előminősítést követően, – ami semmi más, mint 6 sablonkérdés megválaszolása – már szerződést akarnak kötni. S a szerződéssel egyidőben kiállítják a számlát a fix díjról.

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
És van olyan hülye, aki erre rámozdul?...
Eladott Ország
Vissza nem térítendő támogatás gazdáknak, rövidfilm pályázathoz Tárgy:" Színes kavalkád folklorisztikus geg a falusi turizmusnál." Leírás: Az autentikus falusi betyár kínai műanyag pacskerben tolja a lábszagú showt egy karikás ostor segítségével, hogyan kell bánni az asszonyokkal. A spontán ütlegelések közepette jajgató Mancikának ilyeneket mond a trendi hagyományőrző betyár úr: „A kutyafáját, így neveljük mi az asszonyt! Nem főzött vacsorát? Adok én neki! Így kell ezt csinálni.” Majd jön a slusszpoén: Emberek, az ilyen nőt meg köll becsülni, okvetlen, mert bírja a verést, ebből jó asszony lesz!” Ez a magyar néplélek és kultúra, amire büszkének kellene lenni. Ezt kell másoknak tiszteletben tartani. Egy nőverés­imitáció közben heherészni. Ez tényleg vicces. Ez a konzervatív-­keresztény értékrend manifesztációja. Az ezer vak komondor országában ezt a jelenetet értékként lehet belenyomni a nép orcájába. Ezt a fideszes családfők oktatására és művelésére szánjuk. Pályázati pénz lenyúlása csak NER vazallus tagoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.