Térkép mutatja, hol tiltakoztak a CEU ellehetetlenítését célzó terv miatt. Az Antarktiszon kívül mindenhol. Ami ebben az Orbán-kormánynak a leginkább fájhat, hogy még a két féldiktátor, az orosz Vlagyimir Putyin és a török Recep Tayyip Erdogan országában is felszólaltak a CEU mellett. Pedig Oroszország és Törökország elvileg két nagy illiberális mintaállam. Orbán legalábbis így beszélt róluk, amikor 2014-ben Tusnádfürdőn meghirdette az új világrendet.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A Sorosozó, Gyurcsányozó, zsidózó ember az életben sikertelen és elnyomott, továbbá olvasatlan, és alacsony intelligenciahányadosú. Valószínűleg a felesége is veri. Az ilyeneknek nincsenek igazi barátai, s ha vannak ivadékai, azok is elfordulnak tőle. Ellenségkép nélkül élni sem tud. És hogy megértse az előbbi négy mondatot, lefordítom az ő szintjére. Büdös bunkó. "Akinek nem inge, ne vegye magára, akinek inge, az öltözködjön! [Hofi G])
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@papa.49: ma, 14:55
Juthat annál lejjebb egy ország, mint amit a magyar külügyi tarajos tett Manilában.
Dutertével kezet fogni!!!
Nagykövetséget nyitni egy ilyen vezetésű országban! Miért szüntettük meg anno?!
Cefi
@Szókrakész: Ha idegen szavakat írsz, előbb nézd meg a jelentését. Nem fogtam senkire semmit, nem okoltam senkit semmien tettéért.
Azért az becsülendő benned, hogy legalább a saját farkaddal vered a csalánt.
bencemacska
Mi a jó isten történt???
Az egész oldal tele van értelmetlen, érthetetlen böfögéssel???
Elaludtak az ápolók és szét szaladt a nyáj, vagy ingyen drogosztás volt valahol???
bence
Most őszintén ! Szüksége van az országnak erre a szemét , mocsok bandára ?! Hét éve nem csinálunk mást csak szégyenkezünk miattuk !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.