Összement Orbán Viktor és a Fidesz tortája. Ma 29 éve alapították a Fideszt. Az évfordulóról Orbán Viktor is megemlékezik Facebook-oldalán. Korábban nagyobbak voltak a Fidesz születésnapi tortái, például ez.

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/03/31/boldog-szulinapot-faradt-emberek/
A rendszerből élő és hasznot húzó paraziták (az a néhány száz ember, akiknek jó így a rendszer) szerintem erősen retteghetnek, hogy a bálvány el talál dőlni, mint féldisznó az ólban. Akkor pedig kakukk. Márpedig halványul a szentkép. Leszarták a legyek is, töredezik a festék, fakulnak a színek. Az éppen 29 éves Fidesz vezére elkopik. Nincs már mondanivalója. Az alternatív valóságban biztosan nem történik semmi érdekes, a valódi valóság pedig túlságosan szürke és unalmas. Az a nagyon erős kommunikációs gépezet, ami eddig tartotta az egészet, mint karó a babot, valahová eltűnni látszik. Most szánalmas vergődés van, hülyeségeken lovaglás, átlátszó hazudozás. Egyre jobban látszik, hogy ami aranynak tűnt, az ócska festék, alatta is csak műanyag van. Ez a lábszagú kínlódás a szabad szemmel nem látható migránshordákkal, a senkit nem érdeklő nemzeti büszkeségünkkel, a régen avas keresztényi kultúránkkal, a mindennek és mindenkinek nekitámadó, vénülő japánkakas fáradt rikácsolásával.
nevemnick
B+, ebből is ellopták az alapanyagot?

:D
quadrocopter
Március 31. napja nemzeti gyásznap! Egy mocskos tolvajbanda állt össze!
verőce21
Szidni csak az ellenzéket nem ildomos. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.