Egy sajtótájékoztatón futott bele az érdekes gondolatmenetbe.

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője tartott sajtótájékoztatót kedd délután, miután a parlamentben megszavazták a CEU ellehetetlenítését jelentő törvényjavaslatot. 

A 444 munkatársa arra volt kíváncsi, hogy miközben a kormány azt állítja, hogy ez a törvény nem a CEU ellehetetlenítését szolgálja, mégis "világszerte Nobel-díjasok tucatjai, kutatószervezetek százai vagy a német köztársasági elnök is tiltakozott a törvény ellen."

Kósa Lajos izgalmas gondolatkísérletbe bonyolódva úgy válaszolt, hogy "amikor Magyarországon tömegek követelték, hogy szabadítsák ki Izaurát, akkor is azt gondolta, hogy ezek az emberek tévedésben vannak.

A párhuzamot nem teljesen kibontva, Kósa azzal folytatta, megkockáztatja, hogy Nobel-díjasok is tévedhetnek, a történelem számos példát mutatott már erre. Szerinte megtévesztő nyilatkozatok megtéveszthettek embereket. Kósa később arról beszélt, hogy a törvény ellen felhozott érvek 99 százaléka tökéletesen irreleváns volt: a törvénnyel kapcsolatos vitában a tényekből kiinduló érvelés alig hangzott el" – olvasható a cikkben, több más szórakoztató Kósa-gondolattal egyetemben.

(A CEU mellett több ezren kezdtek kedd délután öt órától tüntetni.)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ha jól értem Kósa magasröptű eszmefuttatását, akkor a világ nagy koponyái mind azon a szinten vannak, hogy szót emelnének Izaura érdekében is.
Magyarra fordítva, mindenki hülye, csak ő helikopter!
Igaz, ha szellemi szinvonalon Kósa és Németh Szilárd az etalon. akkor minden egyetemet be lehet zárni. Egyébként is praktikusabb gázszerelőnek "tanulni", és O.V. szomszédjának lenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Csizmás Kondom: Tudod kretén az a baj veled, hogy ártasz az országnak, ártasz a magyar társadalomnak a mélysötétségeddel.
Annak idején, 1989-ben, mikor nálatok Romániában forradalom volt a rezsim ellen, mi itt Magyarországon egyperces vigyázzállással és dudaszóval hajtottunk főt előttetek, ezzel jeleztük, hogy veletek vagyunk.
Nem pofáztunk bele a belügyeitekbe, nem lipsiztük és fikáztuk bután a nagy többséget azért, mert azok kinyitották a szájukat az elnyomó, hazug és tolvaj rezsim ellen.
De legfőképpen nem szavaztunk a nemzet nyomorító érdekei mellett, vagyis a nagy többség ellen.
Vagy te akkor is a bukott rezsimet sirattad?
Pálinkafőző Rézüst
@Aki Én: egy szekus az szekus marad... Rengeteg szekus jött át sajnos, féltették a szaros életüket. Itt meg lesmesterkednek tovább, szeretik, ha uralkodnak felettük.
Csizmás Kond
@Cicamama55: ...mami, ki vezette be, hogy boldog boldogtalan jelöltetheti magát akárminek ???
és kritizálás...minden embert tisztelni kel aki ember függetlenül, hogy tudós vagy paraszt, viszont csak azért mert valaki tudós még lehet embertelen balfasz...
...és ezt nem arra értettem hogy ki kit kritizál hanem arra hogy én kit kritizálok, ugyanis más magaviseletét soha nem ellenőrzöm és nem is vállalok senkiért felelősséget.
Csizmás Kond
@Pálinkafőző Rézüst: ...azokkal ittad el az örökségedet Jenő...
cs.n.
Mindenki tévedhet. Csak Orbán Viktor és pártja nem. Ezt eddig is tudtuk, valami újdonságot nem mondott Észlény Lajos?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.