A Fidesz frakcióvezetője szerint a tiltakozók érveinek 99 százaléka tökéletesen irreleváns volt. Kedd délután tartott sajtótájékoztatót a Fidesz frakcióvezetője, Kósa Lajos. A legtöbb kérdés persze a CEU kinyírására alkalmas törvény elfogadásáról szólt. Kósa a sajtótájékoztató nagy részén szokásos taktikáját választotta, és olyan gondolatkísérletekbe bonyolódott, amit senki nem tudott követni a teremben. Annyit azért sikerült kihámozni, hogy szerinte elképzelhető, hogy a CEU külföldi diákjai között vannak, akik elsősorban nem is az egyetem képzése, hanem a Budapest kínálta lehetőségek miatt jönnek ide, ezért elképzelhető az is, hogy ha a CEU el is menne innen, ők akkor is itt maradnának, és másik felsőoktatási intézményt választanának.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Akasztanivaló, anyabaszó kupakvéglény! Azt sem tudod, mi a ceu. Azt sem tudod mi az a Nóbel-díj. Azt sem tudod kik kapják. Te kötelet fogsz kapni. Vasárnap csak telefonnal mentünk tüntetni. Most indulok. Ma Martensban, viperával és "dezodorral". Remélem belefutok valami takony fideszállatba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Németh, Kósa, Tarlós, Selmeczi és még egy jó páran úgy lettek kiválasztva a feladatra, hogy 1000-es mintából merítve kiválasztották a legbutábbakat, bízva benne, hogy őket az analfabéták is követni tudják. El kell ismerni jól teljesítenek ahhoz képest, hogy mérhetetlen az IQ-juk. Izaura nyílván úgy jutott eszébe, hogy otthon csak Vajna Izaura csatornáját nézi a család.
Grafix69
Ez egy buta, mocskos , műveletlen barom. Úgy be vannak szarva, hogy szerintem már éjszaka álmukban is magyarázkodnak a Tuszikról , meg a Hutukról . Süllyed a hajó , a kapitány meg nem a vizet meri inkább még tölt bele.
nevemnick
@nevemnick: folyt.köv.: Tündér Lala! Nem kértek még fel a "Barátok közt" című rtl életműbe Dadogós Lala szerepére? Legalább lenne napi elfoglaltságod, ahol te lennél a bonviván, mert a fidessben csak egy bazári majom szerepet kaptál a zsírdisznó leosztásában.
Cefi
@Ludmilla: Most értünk haza. Nem volt semmi incidens. Nagy beszélgetések, új ismeretségek viszont igen. És egy édi eset, saját szememmel látva: 60+ házaspár, kezükben egy táblácska (látszott hogy saját gyártmányuk): fidesz felirat áthúzva, alatta a szöveg: Rájuk szavaztunk.BOCSÁNAT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.