Orbán Viktor bár az utóbbi években, szinte csak a Fidesz-közeli médiumoknak szokott nyilatkozni, most szóba állt Simicska Lajos tévéjével. A HírTV a miniszterelnökkel csak hangfelvételt tudott készíteni, mert a házelnöki rendelkezés alapján a folyosón képfelvétel nem készíthető. Orbán azt mondta a , hogy több kormánypárti igenre számított a lex CEU szavazásán. A következő lépés az lesz, hogy Washingtonnal tárgyaljanak.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
" A következő lépés az lesz, hogy Washingtonnal tárgyaljanak... " Ez az úgynevezett É,D.M.Á effektus, azaz " Éhes Disznó Makkal Álmodik "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Viktor már megint gurítasz! Apuci a PB titkár az MSZMP be te KISZ titkár a gimibe, nyilván voltál úttörő is, ami nem baj, mert sokan azok voltunk, csak megmaradtunk gerincesnek, nem tagadjuk le! De te aki soha nem hazudsz?! Ilyet nyilatkozni! Igaz tőled a tisztességes ember nem is vár mást!
Eladott Ország
"Vannak dakoták, és még dakotábbak. Egy dakota nyomolvasó nem téved el, csak nem tudja, hol van. Nem hazudunk, csak nem bontjuk ki a tények minden apró részletét." Szánalmas vagy vaze.
Clavigo
"" Nem szolgáltad őket ""...Nem volt rá időd,,vazzze...Azért elkezdted, More,,,,mint egy szimpla "" Társadalmi Kapcsolat "...A legjobb haverodról jelentettél,,,Miről beszélsz,,Zsíros ???
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: nem véletlenül volt olyan "zárt" az a kollégiumi szoba...
Eladott Ország
Hogy van bőr a pofáján ilyen szemérmetlenül hazudni. Tényleg azt hiszi, hogy az ország az ő vállalkozásért van és örökös uralkodó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.