Orbán Viktor bár az utóbbi években, szinte csak a Fidesz-közeli médiumoknak szokott nyilatkozni, most szóba állt Simicska Lajos tévéjével. A HírTV a miniszterelnökkel csak hangfelvételt tudott készíteni, mert a házelnöki rendelkezés alapján a folyosón képfelvétel nem készíthető. Orbán azt mondta a , hogy több kormánypárti igenre számított a lex CEU szavazásán. A következő lépés az lesz, hogy Washingtonnal tárgyaljanak.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
" A következő lépés az lesz, hogy Washingtonnal tárgyaljanak... " Ez az úgynevezett É,D.M.Á effektus, azaz " Éhes Disznó Makkal Álmodik "
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
" A következő lépés az lesz, hogy Washingtonnal tárgyaljanak... " Ez az úgynevezett É,D.M.Á effektus, azaz " Éhes Disznó Makkal Álmodik "
kisrigó
Óvodás!?? Óvodások nem szoktak KISZ titkárok lenni! Szerintem...(Tudom, hogy sosem hazudtam!!)
Nagy Mária
Lehet, hogy óvodásan nem, de utána igen! Azóta meg a kommunistáknál százszor kártékonyabb eszméket szolgál - az emberek ellenében. Amit tesz, ilyen szó már a szótárban nem is létezik.
Béla333
Papa mint párttitkár, a teljes Fidesz vezérkar tele van volt MSZMP tagokkal, funkcikkal, III/valahányas besúgókkal!
Úgyhogy kár hazudozni!
eszegfu
Furcsán gondolkodik O.V... megszavaznak egy törvényt és ezt gondolja ő "jogalapnak", hogy tárgyaljon velünk Washington. Vélhetően nem fog...egyszerüen átteszik más országba az egyetemet, majd ott fizetnek évi 5,9 milliárd Ft adót és a hallgatók, oktatók, stb. pedig ott költenek el még 3,5 milliárd Ft-ot.
Ez még zsarolási kisérletnek is ostoba megoldás!!
Pálinkafőző Rézüst
Igen,óvodás, KISZ titkár, és besúgó is voltál a kommunisták idejében...Mellesleg nem volt kommunizmus hazánkban.
nevemnick
Egyszerűen nonszensz ez az egész orr-bán gerjesztette história. 2002-es bukás után elhatározta, hogy megleckézteti a magyar népet. Nehezen, de sikerült újra hatalomra kerülni 2010-ben, (miközben ennek érdekében minden erejével felhasználta a félig szocializálódott ,,közegeket") és azóta futja a köröket, az ország tönkretétele érdekében.
Ez az ember aki ,,nemzeti magyar"-nak vallja magát, közben a nemzeti szocializmust, mint mérvadó irányt próbálja ránk erőltetni.
Köszi, de nem kérünk belőle.
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Most is az. Most Putyin besúgója és fizetett ügynöke.
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: ebből a migráncsból nem lesz szalonna... :)
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Maradt ami volt. Besúgó.
egyvandor
Gorbán már óvodás korában is olyan volt mint a seregben vagy most.
egyvandor
Jópofa duma ez attól akinek nem az egypárt rendszerrel, hanem azok vezetőivel volt gondja.

Gorbán!!! Te sokkal aljasabb vagy mint a kádár rendszer felső körében található legsötétebb figurája volt.
Hát Izsák
Vót egyáltalán óvoda akkoron Alcsúton more?
Pálinkafőző Rézüst
@Hát Izsák: a párttitkár apuka, és a párttitkár anyuka csak elintézte a kis pulyának...
Fradigege
Az apósod III/III-as volt zsírmore!
Kíváncsi vagyok, hogy a választás előtt a kampányban Simicska, hogyan fogja betemetni szrrl a zsírmorét. Tuti, hogy megy majd a trágyadobálás. Ő jól ismeri a zsírmore gyenge pontját.
silber13
@Nagy Mária: Tudod, van egy régi római mondás: " Persaepe accidit ut utilitas, cum honestate certet " Ahol a csúti lókötő a " honestumnak " vagyis a becsületességnek abszolut híjával van!
justhpeter
Azt mondja, hogy nem szolgálja a kommunistákat. Hát Putyin micsoda ? Kommunista. Akinek nyalja a seggét.
Nessy
@justhpeter: Várjál! Kövessük O.V. "kommunizmus" elleni útját. KISZ titkár, majd liberális fiatal. Ruszkik haza! Soros és a civil szervezetek ellen nem szabad fellépni. (1992). Csuhások, térdre,imához!
Mostanság illiberális öreg harci paci. Putyin hűséges fegyverhordozója, Soros és a civilszervezetek ádáz ellensége, "mélyen vallásos ember". Na, erről ennyit! Ebbe még egy szélkakas is beleszédülne!
Kutyuska
@Nessy: Ilyen az, amikor ilyen sok hang mondja felváltva a fejében, hogy éppen kicsoda és mit kell csinálnia. Persze, hogy mi, akiknek nem "mondják a hangok", nem tudjuk követni.
Kutyuska
Én is voltam óvodás, de KISZ titkár nem.
cikicakk55
Ejnye Viktor! Nem tudtad,hogy egy gyerek sem születik gonosznak? Minden gonosz ember az idők folyamán vált gonosszá-Viktor! Te 2010-re érted el a felnőtt kort.Addig is ártottál ahol tudtál,de most már rombolsz mindent.Nem zavar,hogy a saját hazádat vágod a gödör aljába?
justhpeter
@Nessy: Így van. Orbán nem csak beleszédült, bele is bolondult. Ráadásul a zavart elméje felszínre hozta a mérhetetlen aljasságát is.
JAJMÁR
Nem? A múltban nem, és a jelenben? hanem akkor kit szolgál?
Mert nem lehet kivenni, olyan gyorsan pörög.
Bár lehet, hogy ő maga se tudja már, annyira beleszédült ebbe a nagy forgásba!
bencemacska
Igazad van. most is óvodás szinten gondolkozol. Akkor is földhöz vágtad magad, ha valami nem tetszett, meg most is!
Akik akkor kommunisták voltak most Fidesz oligarchák, mi a különbség???
quadrocopter
"Győri Gábor" fedőnevű hálózati személy magyarázkodik, miszerint óvodásként nem, csak KISZ-titkárként "állt ellen" a szocializmusnak!
Koszos patkány!
micfild
@JAJMÁR: Most éppen Putyint szolgálja..
de tképpen arra vágyik, hogy mindenki őt szolgálja. .. A varangykirályt ebben a mocsárban.
Qqberci
@silber13: Kinek a makkjával?... (Putyin?...)
vladimir putin
vót ez má minden, csak akasztott ember nem.
Qqberci
@bencemacska: "Akik akkor kommunisták voltak most Fidesz oligarchák, mi a különbség???"

Rákosi például nem akart a Várba költözni...
bencemacska
@Qqberci: Igazad van. Pedig úgy őrzi az emlékezet, hogy fel is ajánlották neki!
bencemacska
@Horizont: ma18:30
Olyan mérges volt, elfelejtette, már nem a házi TV-je a HÍR TV.
bencemacska
@Horizont: ma, 19:19
Jól adagolja!
Nem tudom időrendben folytatja, vagy súlyossági sorrendben?!
A helyében én sem lennék nagyon nyugodt!!!
papa.49
Hazugovics egy baj van csak veled AKASZTOTT EMBER nem voltál, de bepótoljuk a hiányt!!!
Gyuri Géderről
Én is voltam óvodás a kommunista rendszerbe, majd később a suliba jó néhányszor nyakon vertek, mert nem akartam hittanra járni, mégsem lettem vallásos.
De ez a köcsög önként lett a KISZ tagja, és a haverjait - lásd köteles Kövér - a kommcsik közül válogatta. Nyalt Kádárnak, gazsulált Sorosnak. Milyen ember ez?
papa.49
@Gyuri Géderről: Egyetlen szóval jellemezhető a jellemtelen sz@r...
bence
Ja ! Meg kezelt is voltál 2002 után és mégis elvárod tőlünk , hogy szolgáljunk téged !
eszegfu
@bakcsubakka: 20:06 O.V. válasza az "ügynökmultját" firtató Vadainak: "Én és rendszerváltó társaim a diktatura lebontásáért küzdöttünk." (Ja, ez a mostani meg demokrácia O.V. szerint?!) Ebben csak az az érthetetlen, hogy miért az akkori "besugó" rendszer keretében?! Mint ahogy a történészek sem tudják 100 % biztonsággal megmondani, milyen "mélységében" müködött, ugy én sem... de az biztos: igy-ugy volt köze hozzá.
A kompetencia egyfajta probléma megoldási képességet jelent, amihez gondolkodni kell. Az általános iskolások ilyen jellegü felmérésében az eredmények változatlanok, tehát nem csökkent, de nem is nőtt ez a képességük. Az az érzésem mintha a CEU-t ezért "végezték volna ki", mert a kisiskolások nem "butultak" el (itt nem a tantárgyi tudásukra, hanem a gondolkodási képességükre értem), viszont ezen az egyetemen a diákok még gondolkodnak (itt nincs pl. "nemzeti tanterv"), tehát mintegy Gordiuszi csomó átvágásával megoldották ezt a kérdést is. Szerintem is a CEU elköltözik M.o-ról... én is ezt tenném, ha ilyen feltételeket támasztanak egyik napról a másikra.
herczeg0210
Sok minden voltál, de egy biztos TISZTESSÉGES RENDES EMBER soha!!!
Fradigege
Ha nem szolgálta a zsírmore a komcsikat, akkor szavaztassa meg a csicskásaival, hogy az ügynökakták ne legyenek titkosak. Nyilván családilag benne van a ganyéban, mert nem igazán akarja azokat nyilvánosságra hozni. szr alak!
havasigyopár
Ez ugyanolyan primitív beszólása, mint "nökkel nem foglalkozom".
papa.49
@havasigyopár: Mér már a fiúkat kedveli???
evacica
Viktor már megint gurítasz! Apuci a PB titkár az MSZMP be te KISZ titkár a gimibe, nyilván voltál úttörő is, ami nem baj, mert sokan azok voltunk, csak megmaradtunk gerincesnek, nem tagadjuk le! De te aki soha nem hazudsz?! Ilyet nyilatkozni! Igaz tőled a tisztességes ember nem is vár mást!
Eladott Ország
"Vannak dakoták, és még dakotábbak. Egy dakota nyomolvasó nem téved el, csak nem tudja, hol van. Nem hazudunk, csak nem bontjuk ki a tények minden apró részletét." Szánalmas vagy vaze.
Clavigo
"" Nem szolgáltad őket ""...Nem volt rá időd,,vazzze...Azért elkezdted, More,,,,mint egy szimpla "" Társadalmi Kapcsolat "...A legjobb haverodról jelentettél,,,Miről beszélsz,,Zsíros ???
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: nem véletlenül volt olyan "zárt" az a kollégiumi szoba...
Eladott Ország
Hogy van bőr a pofáján ilyen szemérmetlenül hazudni. Tényleg azt hiszi, hogy az ország az ő vállalkozásért van és örökös uralkodó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.