A VII. kerület városképében nagy változások várhatóak, legalábbis, ha a kerületi építész iroda nemcsak a romkocsmák bezárásának ügyében hallgat az ezt kezdeményező szervezetre. Az egyesület ugyanis számos tanáccsal látná el a fővárosi kerületeket, a vendéglátás mellett a felsőoktatási kérdésekben is új szabályozást vezetnének be.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
BUDAPEST RÁKFENÉJÉT HAGYTÁK ITT ELBURJÁNZANI.Az EU -ba belépésünkkel már megkezdhette volna akár orsos victor is a MILENEUMI IDŐK-CSODÁLATOS ÉPÜLETEINEK REHABILITÁLÁSÁVAL Budapest szívének kulturált megóvását ,de nem,A PÁLINKAFORRADALMÁR MENTÁLIS KINYÍRÁSI GÓCOT CSINÁLT A KERÜLET SZŰK,MÉG LOVASKOCSIKRA TERVEZETT HANGULATOS UTCÁIBÓL.SZÁMTALAN PoLITIKAI KARRIERISTA-MA MÁR BŰNÖZŐ HATALMAS VAGYONOKAT KASZÁL ÖSSZE ITT(FideSS-KDMP-MSZMP csemete jó rokon üzemeltet itt kocsmát 15-éve-ömlik a drog a szeszkazánjaikkal együtt az utcákon)A prostitúció-öregezés párhuzamban virágkorát élheti itt.A már ide születettek,ha értelmiségi,el kellett hogy meneküljön innen-mert hogyan operána az az orvos egy kialvatlan éjszaka után,vagy tanár becsengetéskor mért ne esne be a katedra alá,ha éjszaka dobgéppel ingerelték sejtszinten szét az agyát.A LEZSIDÓNEGYEDEZÉSEN kívül itt semmi nem jutott eszébe a MAGYAR TÁRSADALOMPOLITIKUSOKNAK!!.Meg kell nézni-ES HALLGATNI AZ ORBÁN MELLETT TÜNTETNI KÉPESEK SZÉGYENTELJES VIDEÓIT!-A REND ŐREI ITT A VII-ker BŰNÖZŐIT VÉDIK-csakkk nincs bátorságuk beszélni-mert a gazdájuk...egy sintér...mindenki tudja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.