1. Ők megállítják Brüsszelt, ti pedig oda mentek dolgozni – Ezért van munkaerőhiány Magyarországon 2. Ők stadionokat építtetnek, a ti házaitokat meg elárverezik a bankok – Ezért nem teljesít jobban Magyarország. 3. Ők helikopterrel járnak, ti rettegtek a 3-as metrón, hogy ne gyulladjon fel a szerelvény – Ezért nem kell Budapestnek olimpia. 4. Ők egyetemeket zárnak be, ti nem tudjátok kifizetni a tandíjat – Ezért gyűlöli a kormány az értelmiségieket. 5. Ők nemzeti konzultációt hirdetnek, a ti véleményetekre viszont senki sem kíváncsi Paks ügyében – Ezért ne add el magadat az oroszoknak! 6. Ők megvédték a nyugdíjakat, ti ezért féltek a nyugdíjas évektől – Ezért ne higgy el mindent a selypítős szőke nőknek. 7. Ők földeket és kastélyokat vesznek, te pedig közmunkásként dolgozhatsz a kastélykertben és a földeken – Ezért ne higgy a munkanélküli statisztikáknak. 8. Ők újságokat, rádiókat és tévéket vesznek, te pedig soha nem fogod tudni, mi történik valójában az...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Helyes, de még helyesebb lett volna, ha ezt néhány évvel ezelőtt is így hozták volna a tudomásunkra. Drukkolok nekik, -sajnos- mert ennek az embernek a leváltása Simicskáék nélkül szinte lehetetlen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Ötletes, jó lesz ez, csak így tovább! Lehet keményebb is, hogy áthatoljon a pofátlanul vastag bundájukon!
Vigyázat, mert a Geci pont olyan, mint Hitler, ha veszik a birodalom és a háború, akkor vesszen minden és mindenki!
quadrocopter
@nyanya001: Ami a hitleres hasonlatot illeti: amikor a szocik megszavazták a 13. havi nyugdíjat, ezek a tetvek rögtön bedobták, hogy legyen 14. havi is, mintegy jócsávót mutatva, holott tudták, hogy a 13. havi is elég kemény pénzügyi hátteret feltételez.
Tehát a szocik bukását elősegítendő, az ország plnzügyi helyzetén is rendesen rontottak volna, mert valójában leszarják az embereket, 4 évente kellenek csak, a választásra!
bakegya
Itt már csakkk a technikailag jól kidolgozott eszközök működhetnek@F_Viktor: és ebben finnyás ember nem túl gazdag-a lajos viszont célirányosan nem csupán érdekelt,de gyakorlott is,mint hosszú éveken át függésben tartó.és tartott alkat.
F_Viktor
@bakegya: Egyet ertunk, mi tobb azt mondom, hogy ezzel a plakat kampannyal simicska elerheti az eddig passziv szavazokat is, akik viszont nem a jobbikra voksolnak majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.