Azonnali kérdésekre válaszol a miniszterelnök, a szocialista Bárándy Gergely egy friss kérdéssel is el tudta kapni. Arra nem válaszolt, lemond-e.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A cím alapján ez egy klassz vezércikk lehet a hazai és a nemzetközi médiában. Talán egyszer...
bakegya
A NYEGLE KITÉRŐK,A KÉRDÉSEK ELBAGATELIZÁLÁSA MÁR BICSKANYITOGATÓ!-most ezek után borítékolhatnánk,VÁRADI ANDRÁS HALÁLA IS ENNEK A MAFFIÁNAK A KEZÉHEZ TAPAD.
RonaGyuri
"mielőtt érdemi választ adok, a származás alapú megközelítést visszautasítom, meg is lep, hogy az MSZP-től jön olyan hozzászólás, amire azt lehet mondani, antiszemita megközelítés elfogadhatatlan".
Nos egyfelől visszautasítgatni akkor kellett volna, mikor kebelbarátját, aki nem is titkoltan antiszemita-pamfletteket írt és ír, kitüntette és amikor kedvesen barátkozik vele. Másfelől csak a vak és hülye nem dekódolja, hogy a folyamatos Sorosozás, ami nem is ritkán világuralom zagyvaságba csap át, nem a jól beváét antiszemita kirohanások édes testvére! =))
bakegya
@RonaGyuri: a bunkók fegyvere eredetüktől kezdve a kezükben van,csakkk az nem vette észre aki nem akarta észrevenni.A NEMZET MEGOSZTÁSA MÉRHETETLENÜL SIKERÜLT AZ ORBÁNNAK-ÉS KISZOLGÁLÓINAK.
A magyarok többsége sajnos nacionalista ESZEMENTSÉGGEL FERTŐZHETŐ VOLT IS ÉS LESZ IS.-ezt aki felhasználja az pedig nem más,SAJNOS MÁR JÓ IDEJE, mint ez az örökké vagdalkozási kényszerképzettel terhelt...ilyen kézbe(kezekbe hatalmat ,pénzt,de még egy kanalat adni EGY ILYEN KISZOLGÁLTATOTT NEMZETNEK MINT MI VAGYUNK.öngyilkosság...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.