Kidolgozott terveink vannak, hogy biztosíthassuk a jövőben is a tanulást, a tanítást és a kutatást – ezzel nyugtatja az aggódó diákokat és tanárokat a CEU rektora és helyettese. Az egyetem polgárainak írt levélből kiderül: Soros elkötelezett projektje mellett, és az intézménye bázisa marad a magyar fővárosban. Áder János döntésére várnak a Nádor utcában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tüntetni nem azért megyünk, mert jó beszédeket és klassz zenét szeretnénk hallani, habár ha ezek megvannak, az nem hátrány. Tüntetni azért megyünk, mert valami amit az országunkat aktuálisan uraló hatalom tesz, nekünk nagyon nem tetszik, sérti az érdekeinket, netán mások érdekeit sérti és mi kiállunk azok mellett, esetleg úgy véljük, hogy alapvető értékválság van az országunkban és nekünk nincs más módunk, hogy elégedetlenségünknek hangot adjunk. A tegnapi tüntetés nekem erről szólt.
Külön öröm volt látni, hogy nagyon sok ember van aki gondolkozik, tud beszélni, értelmes, aktív, fiatal, és tenni akar az országáért, tesz érte, remélem tenni fog a jövőben is.
Kicsit jó volt magyarnak lenni, arra a pár órára jó volt. Köszönöm mindenkinek aki ott volt, lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ördögvadász
Ki kell rugni az országból az egész ócska metélt bandát!
Veleda
@Ördögvadász: Nem vagy te Móricka, akinek mindenről az jut eszébe? neked ebből az egészből a zsidózás jött be?
Manhattan
Szomorú, de én már nem kaptam Sorostól repülőjegyet a tegnapi tüntetésre, elkapkodták mire rám sor került volna. (
eugen4402
Én speciel szeretem a túrós metéltet, nem engedem, hogy bántsátok.
És a Mennyországtól egyre távolabbra kerülünk, a pokolba vezető utunkon. Ott meg az ördögök állítólag ki nem állhatják a rájuk vadászó hősöket, és nem sokáig kényeztetik őket, ítélet nélkül intézik a sorsukat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok