Dömötör Csaba szerint „a kormány politikusai nem annak alapján adnak nyilatkozatokat az egyes médiumoknak, hogy azok mindenben egyetértenek-e a kormánnyal”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenn
fideszes politikusok mondanak valami kötelezőt.
Mennyit ér (az ember)?
Kb ennyit:

www.youtube.com/watch?v=N9rOwkG4DzI
RonaGyuri
Megint egy van benne valami

Persze szokás szerint nem egészen úgy, ahogy azt az illetékes elvtárs szánta

Már magában a dolog sem piskóta, nem is beszélve az enyhén szólva is bunkó válaszstílusról, de ahogy szoktam én most is egy mellékszálat ragadok ki. Őfenesége helyett aROGÁNs Tóni felkent és meghatalmazott helyettese (ha csak fele olyan jól helyettesíti a lopásban is főnökét, mint az arroganciában már évi egy olimpia is kevés lenne) válaszolt a képviselőnőnek, aki azért szólalt fel mert „Gulyás Gergely és Kovács Zoltán az 1956 elmékét gyalázó (többek között az 1956-ot pogromnak nevezte) orosz televíziónak adott nyilatkozatot ”.
A derék pártkatona valami olyasmit akart mondani, hogy ők biza lelkes hívei a sajtószabadságnak és és mindent megtettek 56 emléke ápolásának. Ez utóbbira azt sikerült mondania, hogy: „a kormány kiemelten fontosnak tartja 1956 emlékét, ezért is biztosított jelentős forrásokat az 56-os emlékév megrendezésére”
Hát mit mondjak ennél tökéletesebb feltáró vallomásra tényleg nincs szükség ártunk és qurmányunk 56-hoz való kapcsolódásra; nem más mint egy ócska ürügy gátlástalan pénzlenyúlásaira! 7))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.