Katz kolléga együtt vonult a tüntetőkkel a Kossuth téren és az Oktogonon. Zengett a Mocskos Fidesz, a bajszos szar és az elegünk van. Momentumos és jobbikos politikussal is találkozott.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Bástya Béla Elvtárs: Mindig a Kaoszbol szuletik a Rend...:o)))) Annal nagyobb kaosz, mint amit orban az uralkodasaval okozott, mar ugysem johet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@F_Viktor: a legnagyobb probléma, hogy a felsoroltak közül mindegyik családban van olyan aki félti a munkahelyét, ezért vagyunk kevesen (már amikor). A másik: sajnos az eddigi tüntetéseken nem kevés olyan ember, sőt mondhatnám hogy provokátorok, vegyültek el a tömegben akiknek csak a sarki lebujban kellene a kisfröccs mellett ,,tüntetni".
F_Viktor
@nevemnick: Igazad van, de igy rendszervaltas sem lesz.
F_Viktor
@nevemnick: Sokkal tobbet, sokkal jobbat erdemelne a magyar ember, de remenytelen egy nep.
huKKK
@F_Viktor: Nem kell az utcára menni, nem kell a fölhajtás,
több szavazatot kell összeszedni, akkor lesz fõhajtás.
F_Viktor
@huKKK: Nem hiszek mar abban, hogy a fityeszt a szavazofulkekben le lehetne gyozni.
orban mar ugy befeyzkelte magat a kozigazgatasba, gazdasagba, oktatasba, hogy nem tudok elkepzelni olyan uj kormanyt, amely tulelne egy ellenzekben levo fityeszes ciklus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.