A legújabb konzultációban a kormány valójában senkinek a véleményére nem kíváncsi. Megnéztük, mennyi valóság van a kérdőív mögött. Igen, pont annyi.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/08/vendeg-konzultalj-es-orulj-magyar-itt-a-kanaan/
Konzultálj és örülj, magyar! Itt a Kánaán! Elsőként azt tolják a gyanútlan állampolgár képébe, hogy 25%­-kal nőtt a szakmunkás minimálbér. Wao! Hozsanna néked fidesz és külön orbán viktor! Hála nektek és a béremelésnek, ma Magyarországon 1 szakmunkás napi 8 óra megfeszített munka után, havi nettó 84.887 kemény magyar forintot vihet haza (Matolcsy 5 milliót). Ebből a – legyünk nagyvonalúak – 85 ezer forintból kell kifizetnie a rezsit, adót, esetleges kölcsönöket, és nem árt, ha elvétve eszik is, és netán a gyerekeinek is dob egy­két falatot, ne adj isten tanítatja őket. Gratulálok, fidesz-­kdnp! Jól megbecsültétek a szakmunkásokat! (Németországban ugyanez a szakmunkás nettó 356.429 forintnak megfelelő összeget vinne haza, Ausztriában 554.400 + 13. és 14. havi fizetést).
Equus
kalandkereső vagy félbolond, aki fiatalon egy perspektíva nélküli közösségben marad.

Anyám azt mondta, és így történt, h a család a szép hosszú borítékot visszaküldte a feladónak. Anyám szerint: dolgozzon a Magyar Posta a pénzéért.
Szerintem: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁmen
... és holnap csak húst eszem hússal... és baszódjál meg KDNP, főként tömjén zsót, veled az összes vérszívó büdös köcsög! ÁÁÁÁáámen!
solidedge
Nekem sokba kerül ez a levél. Régebben fertőtlenítettem és átfestettem a postaládát az Orbán levél után, hogy kimenjen még a szaga is. De úgy éreztem, hogy maradhatott néhány molekulányi a förmedvényből a láda falára tapadva, így kicseréltetem a postaládát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok