Egy nappal a felfedezése után minden egyéb tájékoztatást mellőzve eltávolították az orosz kódot a kormány Nemzeti Konzultációs honlapjáról.

A kódrészletről korábban kiderült, hogy személyes adatokat továbbított orosz szerverekre. A felhasználók által beírt adatokat, tehát nem csak azt, hogy hova kattintanak az oldalon, hanem a nevüket, emailcímüket és életkorukat is, amit a Nemzeti Konzultáció kitöltése előtt kell megadni.

(A Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint minden a legnagyobb rendben volt az orosz kóddal, de azért kapcsolták ki, mert "rosszindulatú félremagyarázásokra" adott lehetőséget.)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Mert Soros..., és védjük meg a magyar, vagy orosz érdeke... megint bele zavarodtam, vagy zavarodtak.
És egyébként is állitsuk meg Brüssz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Nehogy bedőljön valaki az "itt kód - hol a kód" mesének! Le kell szarbi azt az oldalt, a mocskjos rohadt Trógán, magyar állampolgárok adataihoz juttatja az oroszokat!
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: Ezt csakis onnan tudhatod, hogy nyaltad a talpamat...
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...és abból lett a cserebogár ?
quadrocopter
@Csizmás Kond: Hölye vagy fiam, leülhecc! Az a baj, hogy idióta is!
kukac50
Orbánnak nem hisznek az Oroszok ezért akarták tudni ki mit válaszol a nemzeti konzultációra.
Nem vettétek észre,hogy Orbán eladta már szinte az egész Magyarországot!
Olyan adósság halmazt produkáltak 2010 -óta ,hogy még Paks II nélkül is még az ük unokáinknak is fizetni kell az adósságot! Meg kell állítani Orbánt és bandáját !
Brüsszel nem az országot támadja hanem a Fidesz kormányt! Brüsszel védi az embereket a kormánytól,különben már Orbán leöletné a szegény embereket.
A rezsi csökkentésről meg ne pofázzanak mert az aljasság! A szegény fával fűtő családoknak nem jár csak a cigányoknak! Igazságtalan az egész rezsicsökkentés, de a Fidesz kormány is! Mindenki kérdezzen rá saját falujában városában a képviselőjére fogadó órán, hogy miért nem részesülhet rezsi csökkentésbe a fűtés Náluk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.