Egy újabb szép sikertörténet a NER virágzó országából. Ugyanis az égvilágon senki sem jelentkezett a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. pályázatára. Márpedig, ha nem oldódik meg a kínos helyzet, akkor nem lehet megrendezni a világbajnokságot. Üzemeltető nincs, csak káosz van – írja a Népszava. A Közbeszerzési Értesítő szerint azért volt sikertelen a pályáztatás, mert túl sokat kértek a jelentkezők az üzemeltetési feladatok ellátásáért. Muszbek Mihály szakközgazdász úgy értékelte a helyzetet, hogy nincs is mit csodálkozni ezen, hiszen ilyen feladatot senki sem vállal el három hétre, ezen csak bukni lehet. Ez a munka még jelentősen túlárazva is hatalmas kockázat, kifejezett szívás. Az uszoda üzemeltetése rendkívül összetett feladat, amit csak olyan cég tud megfelelő színvonalon ellátni, amelyik jelentős gyakorlattal rendelkezik e téren.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Érdekes a kormány közeli Valton-Sec Kft. már elnyerte/lenyúlta a közel 250 millió forintért a biztonság, őrzés-védelem feladatait. A többi üzemeltetési feladatra nincs szakember? Az OECD tagállamainak az adataiból azonban az is kiderül, hogy a teljes munkaerőköltségből a szegény magyar emberek kapnak a legkevesebbet kézhez. Most úgy látszik a helyzet visszaköszön, elszivárgott a munkaerő. Magyarországon szarért-húgyért dolgoztatják az embereket: egy cégnek átlagosan 8,3 euróba, azaz 2575 forintba kerül az, hogy egy főt egy munkaóráig dolgoztasson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.