Orbán Viktor „ricsajnak” nevezte a napok óta tartó kormányellenes tüntetéseket, s megismételte, a tiltakozók mögött Soros György áll, aki szerinte azért támogatja pénzzel a tüntetőket, mert Budapest is meg akarja állítani a magyar származású amerikai milliárdos által támogatott migrációs hullámot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Ja, sok békés embernek is viszket már a tenyere a maffiacsalád miatt.
És ennek köze nincs az iszlámáradathoz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Az igazság az hogy már herótom van tőled hazugovics, meg az ótvaros dumádtól is, és nekem is viszked a tenyerem , hogy jól megszorongassam a nyakadat míg az utolsókat nem rúgod!!!
SystemError
@Béla333: Amúgy ez egy "miniszterelnök" szájából hivatalból közösség elleni uszítás...még, ha valós sértettséget is, de hát ez az amihez Bayer fajtársnak sem volt elég az iq-ja.. Ezen a ponton egy demokráciában szintén meg kéne, hogy szólaljon a "bajszos szar". Vagyis rá kéne, hogy szóljon Orbánra, de hát milyen vicces is lenne ma, ha bárki rá merne szólni.. Ennyit a fékekről, egyensúlyokról... Ehelyett egy sértett kis szociopata hatalmi fenyegetőzését kell hallgatni... Viszkessen a tenyered, ha már itt tartunk itt nincs hazug 2/3-ad mint az álldiktatúrában. Van 1-1,5 millió fidesz szavazó a külhoniakkal együtt... Ha itt elkezd viszketni a többi ember tenyere, ha mondjuk a tüntető lányukat elviszi a rendőrség..akkor lesz itt 6 millió viszkető tenyér is!:)
desiro
fosik mint Pelikán, remélem annyira, hogy kiszárad.
bencemacska
„A békés és derék keresztény embereknek is viszket a tenyere”

Miután én téged és híveidet soha nem tartottalak "békés és derék keresztény embernek", azt gondolom, hogy azoknak viszket a tenyere, de nem a tüntetőket, hanem téged szeretnének egy kissé nyakon szorongatni!!! Ebből az következik, hogy a tüntetők és ellenállók egyre többen lesznek!
bencemacska
Hogy hivatkozhat valaki a kereszténységre és a saját keresztyén voltára, aki Húsvét vasárnapján harcot hirdet a keresztény Európa ellen???
papa.49
@bencemacska: Hát ez úgy keresztény mint én mohamedán!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok