Kormányt buktatni: buli. Fideszesnek lenni: ciki. Nem a nagyszombati volt a legnagyobb tüntetés. Nem szombat éjjel volt a legnagyobb balhé és vonulás sem. De a Szabadság téren kézzelfoghatóvá vált, hogy ezt a kormányt megbuktatni nemcsak kötelesség, nemcsak fárasztó, nehéz munka, hanem buli. Hogy nemcsak hosszú beszédek végét várva lehet kiállni ellenük, hanem énekelve, sípolva, cintányérozva, végeérhetetlen vonatba kapaszkodva, vidáman kurjongatva, hogy BAJSZOS SZAR! És a bajszos szar már nem is gyűlölet meg pátoszos küzdelem tárgya, nem rettegett ellenség, hanem egyszerűen szánnivaló, nevetséges bohóc. Akit nemhogy Jánosnak szólítunk, hanem Jancsikának, ha majd egyszer megunjuk a bajszos szart.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nekem már megint egy régi vicc ugrott be

a szombati „buli” egyik „jelszava” kapcsán

A „miért rúgták ki Iván Ivanovicsot a pártból?” viccnek többféle aktualitása is van manapság (hogy a poénjáról ne is tegyünk említést*). A három pártfegyelmi másodikjának az oka az volt, hogy: mikor a párttitkár megtudta/meglátta, hogy a falán ott van Hruscsov és Brezsnyev képe is, arra a kérdésre, hogy miért nem veszed le annak a disznónak a képét, azt válaszolta: Melyikét?
Hogy ez honnan jutott eszembe? Mértékadó források szerint a szombati tüntetés sokszor hangzott el. Ahogy a TIWA fogalmazott: „vidáman kurjongatva, hogy BAJSZOS SZAR! És a bajszos szar már nem is gyűlölet meg pátoszos küzdelem tárgya, nem rettegett ellenség, hanem egyszerűen szánnivaló, nevetséges bohóc.”. Nekem is elsőre az volt a kérdésem: Melyikről van szó? =))

*A viccet nem ismerőknek, a harmadik végső (ind)ok: mikor számon kérték, hogy miért nem volt ott az utolsó párttag-gyűlésen, visszakérdezett: Miért nem mondtátok, hogy az lesz az utolsó! =))
karma1
Ez az, amivel orbanek meg a szurke eminenciasai, hulye, drogos tanacsadoi nem tudnak mit kezdeni,...
A nevetes az egyik legpozitivabb dolog a vilagon, es mint ilyen, csupa jo, pozitiv dolgot vonz be magahoz... Kovacsolodik az uj kozosseg, akikhez nem jutott el a rengeteg fele part onfenyezo roplapja, meg akik mar hallani sem birjak a rezsicsokit, a szaguldo Magyarorszagot, sorosozast, migransozast, annak a retegnek vegre adtak egy lehetoseget a megnyilvanulasra.
Ugyanez tortenik most Franciaorszagban: pedig eddig le pen nezett ki befutonak, de sikerult megszolitani a passziv retegeket, akik rajottek, hogy mit, kit NEM akarnak latni a politikaban.
Nalunk is eleg lenne ennyi: es ehhez csak Gyurcsanyra kellene figyelni: osszefogas nelkul , egymasra morgassal nem lehet orbant levaltani. Ennyi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.