Egy lány hazafelé tartott szombaton a Szabadság téren tartott tüntetésről, amikor észrevette, hogy két ember követi. A lány nem volt szívbajos, a telefonjával fölvette és élő adásban közvetítette a Facebookon az eseményeket. Antal Nikoletta Henrietta a videón azt mondja: szerinte civil ruhás rendőrök voltak, akik a mosdóba is követték. Amikor a mögötte haladó két ember észrevette, hogy videózza őket, egy idő után már teljesen abszurd módon, hátrafelé menetben mentek a lány után, vagy ahogy ő kommentálta az eseményeket:

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Szókrakész: "És mi ebben a meglepő?!?!?!" Az baszki, hogy már nem a kommunizmusban élünk... Ebben neked semmi meglepő nincs?
SystemError
Érdekes Rogánt, Mészárost, stb nem követték. Igaz fasszopó Polt és Pintér maffiaállam...
quadrocopter
BDT2011. 2442.
Nem minősül visszaélésnek a képmás vagy hangfelvétel készítése avagy felhasználása, amennyiben arra közvetlenül fenyegető vagy már bekövetkezett jogsértés bizonyítása érdekében közérdekből vagy jogos magánérdekből kerül sor, feltéve, hogy a képmás vagy hangfelvétel készítése vagy felhasználása a bizonyítani kívánt jogsértéshez képest nem okoz aránytalan sérelmet.
Szókrakész
@SystemError: Wazze!!!
Te Nullstein!

Észre se vetted, hogy ugyanazok a komcsik és családjaik uralják még mindig a politikai teret és az országot?!?!?!
Szókrakész
@desiro: És neked arról, hogy van eszed?
papa.49
Isten hozott bennünket az orbáni diktatúrában, hamarosan felállítják az ávót újra!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.