Kulka János Ujj Mészáros Károly X. című skandináv típusú krimijével tér vissza a filmezéshez, miután tavaly áprilisban agyi infarktust, azaz sztrókot kapott és megműtötték. A Magyar Nemzeti Filmalap 489 millió forinttal támogatja a thrillert, amely várhatóan 2018 első felében kerül majd a mozikba – írja az MTI.

A népszerű művész a Blikk információi szerint néma szereppel tér vissza, egy szót sem szól majd a vásznon.

„Sajnos a beszéde még nem tökéletes, éppen ezért nem szeretett volna szöveges szerepet. Végül született egy kompromisszumos megoldás, János szerepel ugyan a filmben, de néma marad”

- mondta a lapnak egy informátora.

Közel egy éve annak, hogy Kulka Jánost rohammentővel szállították kórházba agyi infarktus miatt, és életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A művész azóta a nyilvánosságtól elvonulva él.

Sztrókja óta most először forgat Kulka János – fotók

Sztrókja óta most először forgat Kulka János – fotók

Sztrókja óta most először forgat Kulka János – fotók

(fotók: MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
A stroke nem egy nagy dolog! Amúgy. Időben kell kórházba kerülni! Negyven perc után az Amerikai úton voltam. Az "eset" után három hónappal már észrevehető beszédhiba nélkül tárgyaltam. Ja! Egy hét kóma azért "belefért". És idősebb is vagyok Kulkánál. Ennyin múlik. Tehát mielőbbi - még - jobbulást! (És mondom mindezt azért, hogy a legkisebb jelre is - melyek eléggé ismertek - azonnal orvoshoz! Csak legyen a közelben valaki, aki értesíti, vagy a mentőt)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.