Ha a jelenlegi választási rendszert nem tudjuk megváltoztatni kívülről, akkor el kell érni, hogy az ellenzéki pártok nagykoalícióban induljanak – állítja Varga Gergely aktivista. Egy népi mozgalom egy éven belül képes lesz megdönteni Orbán Viktor rendszerét – írja a Tumblren Varga Gergely aktivista az elmúlt hetek budapesti tüntetéssorozatáról. Szerinte a tüntetésekre tömegbázist kell alapítani nem csak a fővárosban, hanem az egész országban, a NER-t bedönteni pedig csak ezzel a népi mozgalommal, a szerb OTPOR-hoz hasonló „békés háborúval” lehet, amely „egy szimbólum, egy jelszó és egy cél érdekében” összefogja nem csak a mostani tüntetést, hanem az ellenállás eddigi formáit is. Varga a Fidesz mellett nyomást gyakorolna az ellenzékre is, ha ugyanis a jelenlegi választási rendszert nem lehet megváltoztatni kívülről, akkor „el kell érni, hogy az ellenzéki pártok nagykoalícióban induljanak egy széles körben elfogadható jelölt mögött, akiknek az a deklarált célja, hogy a NER-t...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Draga Eszaki Baratunk! Nagyon szeretem a bekuldeseidet, mindig nagyon "ulnek",... De mi az a "bekes haboru"?? Nem ellentmondas ez?..:o)
karma1
Milosevicset Europa is utalta, haborus bunosnek is tartottak, ellene azert talan konnyebb volt a dolguk a fiataloknak, bar igy is hosszu harc allt mogottuk - minden elismeresem az ovek.
Amde orbant hiaba utalja NEVTELENUL egesz Europa, senki nem mer ellene egy lepest sem tenni kivulrol, plane ugy, hogy kifele mindig egy Europai Unio segget nyalo, jo tagnak mutatja magat. (Jelzem: ez az egyik legtipikusabb jele a skizofrenianak: a nagyobb kozosseg, nyilvanossag fele rendkivul baratsagosak, neha meg szeretetet is ki tudnak maguknak csikarni, de otthon, a 4 fal kozott pillanatok alatt kiderul, hogy milyen undorito a masik enjuk. (Itt a szemem elott zajlott le a baratnom hazassaga egy ilyen "emberrel" - majdnem belehalt a 4 falas bezartsagba, az allando beteges kontrollba, a ferje uralkodni akarasaba. )
Szoval Magyarorszagon sokkal tobbet kell dolgozniuk a fiataloknak egy utos kozosseg kiepiteseert, amin nem fog a Sorosozas, buzizas, egyeb karaktergyilkolo lejaratas.
Gulyas es Varga az elso ket olyan fiatal, akik a videket is bele akarjak vonni a NER elleni tenykedesbe, mert tudjak, hogy videken a legnehezebb megmozgatni olyan apro kozossegeket, ahol a pap vasarnapi szozata a mervado, es ahol mindenki tud mindent a masikrol, tehat nem lehet titokban tartani a sajat velemenyuket.
Nagy faba vagtak a fejszejuket, de ha belegondolok, nem lehet engedni sem a CEU szetzuzasat, sem a civilek valodi megbillogozasat sem... Ezek egyike sem alternativa, itt ki kell harcolniuk azt, hogy orbanek meghatraljanak, visszavonjak, illetve be se vezessek a torvenyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.