Néha azt gondolja az ember, hogy nem létezik akkora sötétség, mint ami az Orbán-hívek fejében van, viszont egyre több olyan képi- és hangfelvétel lát napvilágot, ami sajnos arra enged következtetni, hogy nem véletlenül ülnek fel az emberek a primitív kormánypropagandának. Az Értelmiségi kisnyugdíjas nevű Facebook-oldalon találtuk azt a videót, ami kitűnően összegzi korunk mételyét, az emberi butaságot. Az anziksz egyrészről vicces, másrészről elkeserítő, hiszen valós sziluettekből vágták össze. Ha a való életben is látni szeretnénk hasonlót, elég kilátogatnunk egy békemenetre vagy bármely kormánypárti megmozdulásra.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Igen!!! Ezek az "értelmiségiek"""Fröcsög a szájukból a gyűlölet!!!Gecik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Az Isten nem tenne velünk ilyent, a hazugovicsot maga a sátán küldte, a saját képében!!!
Béla333
Csak annyit tennék hozzá, hogy egyik oldalnak sem az az érdeke, hogy gondolkodó, értelmes, az összefüggéseket érteni és értelmezni képes emberek éljenek az országban.
"Ezen" az oldalon is bőven elégnek tartják az "Orbán takarodj" szintű üzenetet!
Sajnos!
szép új világ
Kezdek abban hinni, hogy létezik újjászületés, reinkarnáció. De valaki adjon magyarázatot nekem arra, hogy a földigiliszták és a velük egy szinten lévő gondolkodásra képtelen lények, miért mind fidesz hívőként születnek újjá?
glorianna
"A Jóisten küldte nekünk Orbán Viktort" - khm. Sajátos büntetéseket képes kitalálni a Jóisten.
eszegfu
Ha nem is kivánom a pokolba, de legalább retur jeggyel küldte volna hozzánk a Jóisten!!
karma1
@Béla333: Ezt bizony jol mondtad, Belam, de legalabb "ezen" az oldalon nem akarunk miset mondatni Gyurcsanyert...:o))) Nagy kulonbseg...:o))))
En besirtam amikor az oreg nyugger mondta, hogy Merkel behivta a nyugd...nyugdijasokat akart mondani, mert annyira nem tudta, hol van...:o(((( Ez persze egyben szomoru is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.