A kormány közeli szervezet nehezményezi, hogy a zöldpárt a pénzügyeit firtatja. Amatőr jogászkodás mellett, szakmai értelemben is, jócskán elmaradnak a nemrégiben távozott előző elnöküktől, írja az LMP-ről közleményében a békemenetek szervezésében jeleskedő CÖF-CÖKA.„Szél Bernadett újabb rafinált álságos állítással sztahanovista módra tetézte a hazugsággyár kibocsájtását. Blogjában kifejti, hogy a CÖF-CÖKA azért nem árulta el”, hogy a kormány közeli SZPMA alapítványtól támogatást kapott, „mert erre szerződés kötelezte. Ez orbitális hazugság, hiszen tudomásunk szerint a támogatást nyújtó alapítvány arra illetékesei, valamint mi is az állandóan felmerülő újságírói kérdésekre nyíltan jeleztük a támogatás tényét” – olvasható a közleményben. Állítják, hogy minden évben kettős bontásban közlik mérlegbeszámolójukban külön a támogatások és adományok mértékét. Legjobb tudásunk szerint az SZPMA a törvény szerint akkor minősül „gazdálkodónak”, ha bevételeinek 50% feletti része üzleti...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
"Hej, te bunkócska te drága, te gircses görcsös..." :)) Cöfiröfik, nóta! :))
eszegfu
Azért elgondolkodtató: ha nem köteles kitölteni a beszámoló minden oldalát, akkor vajon miért tartalmaz ilyen oldalakat a nyomtatvány?! Biztos ez a "sorminta", vagy nem is tudom mire is gondolnak felnőtt fejjel?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.