Néhány év leforgása alatt, fokozatosan hangolta magát át az - immár jobbikos Simicskáék tulajdonában álló - Index a párt egyik legfőbb szószólójává. Messzire jutott az önmagát "függetlennek" és "objektívnek" beállító Index, amennyiben a Jobbik politikai napraforgását, életútját kellett lekövetnie. A radikális pártot néhány évvel ezelőtt még holokausztozással, verekedéssel asszociálhatták a portál olvasói, azonban ezek a negatívan csengő szavak már a múlté. Ugyanis immár nemcsak tulajdonost, hanem szókészletet és hangnemet is váltott a "mértékadó" Index Vona Gáborék kapcsán, melynek evolúciójáról mi sem árulkodik jobban, mint a saját cikkeiknek a lenyomata.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@pungapeter: ha már lenyűgözés, azért azt észrevehetetd volna, hogy elsőbb azt állítottátok, hogy a Jobbik oldalt váltott, majd hogy az index is, csak hogy akkor megint nem lennének barátok! =))
pungapeter
@RonaGyuri: Azt észrevetted, hogy mi folyik körülötted, a soros propaganda-osztály iróasztalán kívül eső helyeken? Mindkét "oldalváltó" egy akolba került, vagyis közös pásztor terelgeti őket tovább az ingoványban. Emészd meg Gyuri, majd legfeljebb ezentúl együtt söröztök a kitörés túrázókkal.
feco fero
Ugyan kérem! Ha a gazda állat cserélődik, a rajta élősködők inkább szaporodnak.
Nincs ez másképpen a sajtónál sem de a pártoknál sem!
A régi és volt főnöknek senki sem nyal!
Kivétel persze mint mindenben itt is van. Lásd Gyurcsány félék
feco fero
Ugyan kérem! Ha a gazda állat cserélődik, a rajta élősködők inkább szaporodnak.
Nincs ez másképpen a sajtónál sem de a pártoknál sem!
A régi és volt főnöknek senki sem nyal!
Kivétel persze mint mindenben itt is van. Lásd Gyurcsány félék
RonaGyuri
@pungapeter: sajnos nem vagy beszámítható lévén valami csoport-birkaként próbálsz értelmezni, pedig erre nem szoktam okot adni!
pungapeter
@RonaGyuri: szerintem már azt sem tudod hányadán állsz önmagaddal? Ma reggel ezt írtad nekem: "ha már lenyűgözés, azért azt észrevehetetd volna, hogy elsőbb azt állítottátok, hogy a Jobbik oldalt váltott...,vagyis állítottuk (kik)? Tehát annyira nem adtál okot az általánosításra, hogy te azonnal besoroltál engem a másik (számodra ellenséges) akolba pusztán csak azért mert megosztottam egy hírt, ami neked nem szimpatikus tényeket tartalmalmazott. Gyurikám, nem olyan nagy szégyen az ha beszerzed magadnak életed első gárdista lajbiját.Most ez lesz a trend nálatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.