pungapeter

Hivatalos: kiutasították Magyarországról a putyinista háttérembert, James Dowsont

A TEK javaslatára döntöttek így, nemzetbiztonsági kockázatot jelentett a Jobbik körül feltűnt szélsőjobbos spindoctor.

Feljelentést tesz a Fidesz egy ózdi korrupciógyanús ügyben

Janiczak Dávid jobbikos polgármester is érintett.Feljelentést tesz Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke egy ózdi korrupciógyanús ügy miatt.

Sg.hu - Feljelentik a bika által megölt matador halálán neten örvendezőket

Több internetes közösségi oldalon örvendező, gyalázkodó kommentárokat tettek közzé a bikaviadalok ellenzői Victor Barrió halálával kapcsolatban, akit szombaton öklelt fel egy bika egy viadal közben.

A Dózsa György úti baleset összes sérültje a Citroënben ült, amikor beléjük szállt a Mercedesszel M. Richárd

Csak a kabrió olyan erővel szállt bele az autóba, hogy az egyik utas kirepült a megállóba...Az egy héttel ezelőtti, Dózsa György úti tömegbalesetnek eddig két halálos áldozata van: amikor a hófehér Mercedes kabrió beleszállt a Citroënbe, az utóbbi az ütközéstől az ott lévő buszmegállóba csapódott, így egy ember a...

A Momentum eddigi legrosszabb húzása volt a látogatás az Origóban

A hír beküldőjének megjegyzése: Az erőszakos feltűnési viszketegség és permanens szereplési vágy által fűtött agresszív akció az utóbbi idők legszerencsétlenebb és legostobább cselekménye volt. Ehhez hasonló pofátlan bunkóságot az ukrán szélsőjobb követett el a szomszédban, igaz ott televíziós stúdiót kerestek fel de a...

Dőzs és reménytelenség a lakáspiacon - Vidéken is minden negyedik lakást befektetők visznek el -

Az idén eddig ugyan valamelyest lassult az ingatlanpiac, de azért meglehetősen élénk képet mutat a forgalom.

Hírhedt futballhuligán volt az agresszív jobbikos képviselő

A parlamentben veréssel fenyegető Jobbik-képviselő korábban ismert futballhuligán volt, az igazi kemény mag tagja.

Az Eximbank 2 millió eurója és a szolnoki Tisza Szálló is ráment a Túró Rudi sikertelen kínai bevezetésére

Úszik a tartozásokban az önkormányzat és az adóhivatal felé a szolnoki Tisza Szálló kínai tulajdonosa.

Homofób szélsõjobboldaliak rejtõzködõ, titkos élete

A nyugat-európai szélsõjobboldali mozgalmak és pártok soraiban több példa volt már arra, hogy egy homofób politikusról kiderül, hogy meleg, de Kelet-Európában is volt már egy meglehetõsen furcsa eset.

Kimaradtak Botka vagyonnyilatkozatából a milliós luxusórái

A "Fizessenek a gazdagok!" jelszóval kampányoló szocialista politikusról készült fotókat átfésülve többféle, 2-3 milliós órát is sikerült a karján beazonosítani - írja a Ripost. Mint ismeretes, Botka László egy igencsak körmönfont trükkel eltüntetett egy 20 milliós amerikai dzsipet a vagyonnyilatkozatából, ugyanis csak...

Óriásit blöffölt Gyurcsány az oroszokkal kapcsolatban

Állítólagos terhelõ iratokról beszélt, pedig õ volt a magyar miniszterelnökök közül a legjobb viszonyban Putyinnal.

Gyurcsányt és Szanyit is kitüntette Terry Black koronatanúja

Amanda Elstak transzvesztita előadóművész.

Bíróság elé idézték Vonát

Vona Gábort, a Jobbik elnökét is beidézte csütörtökre az Egri Törvényszék egy hitelrontás miatt indított eljárásban. Ulics Erika felperes lapunknak elmondta, az évek óta húzódó per 2015 őszére nyúlik vissza, amikor Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője 13 gárdistát keresett meg, hogy rábeszélje őket: vonják...

A 444.hu és a minőségi újságírás? Röhögnöm kell! – Dobos Marianne a Polbeatben (videó!)

Mi az istenért gondolja úgy a holland jótékonysági lottóalap, továbbá Svájc és Svédország állami fejlesztési alapjai, hogy a 444.hu pénzelésével tudja a “demokratizálódó társadalmakban a nyugati típusú, helyi hatalmi játszmáktól független újságírást” megvalósítani?

Milliókat kínálhattak Terry Blacknek, hogy hallgasson

Felháborodottan kereste meg a Tények szerkesztőségét Terry Black azzal, hogy meg akarták vesztegetni.Terry Black szerint meg akarták vesztegetni, hogy vonja vissza a Vona Gáborról korábban tett állításait – számolt be az esetről a Tények. A hírműsort az előadóművész kereste meg a hírrel, és azt állította, hogy több millió...

Torokelvágást ígért a begőzölt oligarcha a Magyar Nemzet címlapján

Összegyűjtöttünk néhány korábbi gyöngyszemet az Indexről, amelyekben különösen szívhez szólóan alázzák porig Simicska Lajos oligarchát.

Besokalltak a Facebookos posztok miatt, szigorú szabályozás léphet életbe

A Reuters értesülései szerint az Európai Bizottságnak több problémája is van a jelenlegi rendszerrel.

Saját magát elfelejtette oknyomozni az oknyomozásaival hencegõ Index

A magát függetlennek, jónak, őrkutyának nevező Index valahogy nem vette észre, hogy Simicska lett a gazdája.

Vona Gábor Angela Merkelt koppintja

Tekeredik Vona Gábor, Angela Merkel akar lenni. A német kancellár kéztartása már önálló nevet kapott Merkel-Raute néven. A CDU már plakátra is tette Merkel különleges kéztartását "Németország jövője jó kezekben van" szlogennel. Csak nem ezt akarja koppintani majd a Jobbik is? Mindenesetre a mindenki által jól ismert kéztartást...

Az Index új Gazdája a 444.hu főszerkesztőjének, Uj Péternek a villájában bérlő

Strómangyanús üzleti machinációkkal sikerült megszereznie Simicskának az Indexet.

Így váltott az Index Jobbik kompatibilis szerepkörre

Néhány év leforgása alatt, fokozatosan hangolta magát át az - immár jobbikos Simicskáék tulajdonában álló - Index a párt egyik legfőbb szószólójává.

Kérés a 444 szerkesztőségéhez...

Mi, a 444 rendszeres és hűséges olvasói, ezúton kérjük a szerkesztőséget, és külön Új Péter főszerkesztő urat, hogy amennyiben mód és lehetőség van rá, és még Nemcova úrhölgy és Valér Kot úr is megengedi, legyenek szívesek tájékoztatni bennünket a FARA törvényről.

Kiskirály lett az ózdi jobbikos polgármesterből

Janiczak Dávid irodájában titkos hanganyagok készültek, amelyekből kiderült, hogy a polgármesternél rendszeresen beszélnek vesztegetésekről, cigányozásról és balul sikerült közbeszerzésekről.

Jobbikos magyargyalázás: Elhülyülésre hajlamos masszának nevezte az erdélyi magyarokat Vona szolnoki elnöke

Az elmúlt évtizedekben csak a balliberális pártokra, megmondóemberekre voltak jellemzőek a magyarságot kollektíve megbélyegző, gyűlölködő kijelentések.

Uj Péter nem tágít korábbi hazugságaitól

IIsmét eljött az ideje annak, hogy Uj Péter rendet tegyen a 444 híveinek fejében. A végeredmény nem lett más, mint egy szokásos "független-objektív" lózungokkal tarkított sivalkodás.Uj Péter keddi sivalkodásának két csapásiránya van: „szabadságharc” az elnyomó Orbán-rezsim ellen és saját függetlenségük bizonyítása, tehát...

Lomnici: Soros emberei irányítják a 444-et?

A CÖF szóvivője szerint jó lenne tudni, hogy milyen utasításra és kinek a pénzén alapították meg a 444.hu-t.Ahogyan arról vasárnap beszámoltunk, a Soros György érdekeltségébe tartozó – ám ezt régóta tagadni próbáló – 444.hu kiadói igazgatóságában az amerikai milliárdos, tőzsdespekuláns bizalmi emberei ülnek.

Gulyás Márton nem akar dolgozni

A diploma- és munkanélküli Gulyás Márton a jövőben sem szeretne dolgozni, sőt a közmunkázást is pénzre váltaná.Tehát, bejegyzett munkavégzés nélkül Budapest belvárosában tengődő Gulyás Marci nem szeretne dolgozni.

Hatalmas pofont kapott Vona Gábor egy szövetségesétől és barátjától

Miután teljes mellszélességgel kiállt a Vona Gábor vezette Jobbik Soros György egyeteme mellett, csakúgy záporoznak az egyre inkább kiábrándult jobbikos nyilatkozatok.

Gulyás Márton nem mártír, hanem egy álságos, számító provokátor

Egy nagy színjátéknak vagyunk a szemtanúi.

Még mindig nem zárták le Polanski 40 éve húzódó perét

Elutasította egy Los Angeles-i bíró, hogy Roman Polanski személyes jelenléte nélkül vessen véget az 1977-es liliomtiprási ügyének.