Sötét dolgok derültek ki a nemzeti maffiáról Kasnyik Márton könyvéből. Az eseményén számos Quaestor-károsult is részt vett. Ők egyebek mellett “Nemzeti korrupció” és “Állítsátok meg a maffiát!” feliratú táblákkal vonultak fel a Millenáris kertben tartott összejövetelen. Uj Péter, a 444 főszerkesztője szerint pénzügyi körökben már a Quaestor összeomlása előtt ismert volt, hogy nagyon nincsenek rendben a dolgok a brókercégnél. Elmondása szerint ezt közölték is vele pénzügyi területen dolgozó ismerősei. De nem tudták, hogy foghatnák meg a céget, amely még akkor is plakátkampányba kezdett, amikor szakmai körökben már rég tudták, hogy nagy a baj. Aztán 2015-ben összeomlott a vállalat, majd elkezdődött a nyomozás, amelynek aktáit „befújta a szél” a szerkesztőség ablakán. Kasnyik Márton cikksorozatban dolgozta fel a nyomozati anyagot.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mindenesetre a legjobb, ha Kasnyik mindig hatranez az utcan, es nem visz letrat keso este a kocsija tetejen... Ki tudja, merre jar a ven hulye osztrak a Mercijevel...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.