Az igazságtalanság a legnagyobb baja Magyarországnak, igazságot kell tenni, a gazdagoknak fizetniük kell – hangoztatta az MSZP miniszterelnök-jelöltje vasárnap Orosházán.

Botka László az orosházi agrárszocialista megmozdulás 126. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen azt mondta: az igazságtalanság a munkahelyeken, az oktatásban, az egészségügyben, az otthonteremtési és a családtámogatási rendszerben, valamint az egykulcsos adóban is megmutatkozik.

Molnár Gyula pártelnök arról beszélt: az utóbbi időben Budapesten kialakult kormányellenes tüntetések azt jelzik, hogy az elégedetlenségnek már van tömege, amit kormányváltó többséggé kell szervezni.

(MTI)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Magyarország legnagyobb problémája a magyarok. 2014-ben 2,2Millió szavazattal lehetett volna váltani Orbánt. 8 Millió szavazati joggal rendelkező nem volt képes rá.
Egyértelmű, hogy Botka csak az ellenzéket akarja gyengíteni és Orbánt támogatja.
Bokrosnak igaza van abban, hogy az elsődleges cél a kormányváltás és a jogállam helyreállítása. Csak utána jöhet a pártok egyéni érdeke egy normális, kétfordulós választás után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@F_Viktor: ...Nálunk csak a nyugat szerint van demográfiai katasztrófa ..Van elég bujtatott munkaerő , közmunkás akinek szakmát kell tanítani a nyelvet a törvényeket már ismeri ..Azonkívül jönnek hozzánk a környező ország magyarul beszélő lakossai csak meg kell fizetni ..Bér letörésre ne jöjjön bevándorló ..Úgy látom Te nem ismered a Magyar viszonyokat mégis kioktatsz bennünket ..Ha a külföldi befektetők jobban fizetnének a ""fityesz -mafia "" is jobban kellene hogy fizessen ..Jobban kellene ismerned a körülményeinket mielőtt ítélkezel felettünk ..
gulyasgyula
@F_Viktor: ...Annyit még elmondok : nállunk a politikusok csak ellenzékbe tudják mit kell tenni ..Mikor hatalomra kerülnek elfelejtik ..Ez megy 27-éve ..Ezért farcs az igazság amit a kivül élők látnak -hallanak ..
F_Viktor
@gulyasgyula: A hirekben szakmunkashianyrol olvasni, barati koromben is csak a panaszt hallom pl. az epitoiparr, hogy nem talalni mar igazan jo szakembert.
A kozmunkasok "atnevelese" megakadt a rabszolgatartas szintjen.
A kozszolgak kepzese a versenyszferaba is csak olyan igeretnek tunik, mint a 2 millio forintjuk.
Pedig 1,5-2 ev mulva 150 ezer ember kerul az utcara mikoris minden jogkortol megfosztjak az onkormanyzatokat.

A magyar ajku, szomszedos orszagok munkavallaloitol nagy csodat ne varj, a szerbek es ukranok kivetelevel mind EU tag, azok csak at fognak utazni Magyarorszagon. Esetleg a szakmailag dilettansak allnak meg egy rovidke pihenore, lasd alulkepzett, muhibakat elkoveto orvosok.
Hidd el, nagyon nagy a problema ezen a teren is.
Nem tudom mennyi idos vagy, hogy a sajat, vagy a hyerekeid nyugdija van veszelyben, de a veszely az nagyon is realis.
quadrocopter
@coni: "Egyértelmű, hogy Botka csak az ellenzéket akarja gyengíteni és Orbánt támogatja."
Ez miből egyértelmű számodra?
gulyasgyula
@F_Viktor: ...Most jól írtad ""szakmunkás hiányról OLVASNI "" a lakás árak már a BÉCSI szinten de bért még mindig nem akarnak adni ..Van jó szakemberünk éppen elég csak megunták hogy éhbérért dolgozzanak ..Ha jobb fizetések lesznek nem kellenek a bevándorlók ..Én soha nem voltam hajlandó éh bérért dolgozni nekem nyugati jövedelmem van igaz soha nem 8 órát dolgoztam és a befektetéseim is életem végéig hozzák a pénz , utánnam örökli a család ..A naplopók és a tehetetlen elégedetlenkedők követelik az utcán a jogaikat ...Ha az unokáim ne szórják el a családi vagyont nem jön egy komoly háború az ők élete is biztosított ..
JAJMÁR
@bencemacska: Nem pontosan így emlékszem :)
Botka mintha azt mondta volna, hogy vállalná a ME. jelöltséget, de bizonyos feltételek teljesülése esetén. (Ilyet még én is mondhatok, hiszen demokrácia van)
Nem véletlenül jelölték is őt, hiszen valóban talán az egyetlen esélyes az MSZP politikusai közül. Amennyiben lesznek "szabad" választások, van is esélye!
Nem "szeretem - nem szeretem" játék ez, nem szabad ebben az irányban gondolkodni szerintem.
Kormányt kell váltani. Aztán majd újra, hiszen aki a kormányváltást véghezviszi, eléggé valószínű, hogy rövid időn belül bele fog bukni!
Tisztelem ezért a Botka Lászlót, aki vállalja ezt a szerepet!
(A legnagyobb marhaság, és jól adagolt "uszítás", hogy a Botka Orbán embere :)))))) )
Nem, az egész ország még nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.