Az igazságtalanság a legnagyobb baja Magyarországnak, igazságot kell tenni, a gazdagoknak fizetniük kell – hangoztatta az MSZP miniszterelnök-jelöltje vasárnap Orosházán.

Botka László az orosházi agrárszocialista megmozdulás 126. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen azt mondta: az igazságtalanság a munkahelyeken, az oktatásban, az egészségügyben, az otthonteremtési és a családtámogatási rendszerben, valamint az egykulcsos adóban is megmutatkozik.

Molnár Gyula pártelnök arról beszélt: az utóbbi időben Budapesten kialakult kormányellenes tüntetések azt jelzik, hogy az elégedetlenségnek már van tömege, amit kormányváltó többséggé kell szervezni.

(MTI)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Magyarország legnagyobb problémája a magyarok. 2014-ben 2,2Millió szavazattal lehetett volna váltani Orbánt. 8 Millió szavazati joggal rendelkező nem volt képes rá.
Egyértelmű, hogy Botka csak az ellenzéket akarja gyengíteni és Orbánt támogatja.
Bokrosnak igaza van abban, hogy az elsődleges cél a kormányváltás és a jogállam helyreállítása. Csak utána jöhet a pártok egyéni érdeke egy normális, kétfordulós választás után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
@Mirabilis: ma, 20:32
Ez nem veszi észre, vagy nem is akarja észrevenni, hogy ezzel megint csak az őfelsége ellenzéke címet pályázza meg???
Eriksson
Téved Botka elvtárs. A gazdagok nem fognak több adót fizetni a szegények helyett, de ha mégis ragaszkodna hozzá, nem lesz ki támogassa a kampányát. Viszont az egésznek nincs is jelentősége, mert így se, úgy se lesz M.e.
JAJMÁR
@Mirabilis: Az ugyanaz! Orbán és a rendszere az igazságtalanság!

Miért "hülye" a Botka?
JAJMÁR
Nem értem az elégedetlenkedőket. Vagyis kezdem érteni, hogy van egy réteg, aki mindenképpen elégedetlen akar lenni.
Tökéletesen megfelel neki ez a rendszer , boldogan kiélheti magát.
Ő a valódi kerékkötő"!
Magyar "átok"?
coni
Magyarország legnagyobb problémája a magyarok. 2014-ben 2,2Millió szavazattal lehetett volna váltani Orbánt. 8 Millió szavazati joggal rendelkező nem volt képes rá.
Egyértelmű, hogy Botka csak az ellenzéket akarja gyengíteni és Orbánt támogatja.
Bokrosnak igaza van abban, hogy az elsődleges cél a kormányváltás és a jogállam helyreállítása. Csak utána jöhet a pártok egyéni érdeke egy normális, kétfordulós választás után.
F_Viktor
Erdekes olvasni a magukat ellenzekinek, kormanyvaltast akaro'k velemenyet, mikor egymas kozott is csak vitaznak, nincsenek kozos velemenyen a hogyannal kapcsolatban.
Dehogy akarjatok ti elzavarni a zsarnok diktatort!
gulyasgyula
@F_Viktor: ...Amíg nem jön egy olyan politikus aki szintén bevándorlás párti Orbánt nem tudják leváltani ..Látva a külföldi példákat PL:: // a békés Svédeknél 100autót gyújtottak fel egy éjjel amiről a média hallgat // a lakosság még az Orbán ellenesek se fognak Botkára és többi bevándorló párti politikusra szavazni ..
gulyasgyula
@F_Viktor: ...Rosszul írtam ::aki szintén bevándorlás ""ELLENES "" mint Orbán .
karma1
Marhara sajnalom, ha Botkanak csak EZ jott le... Magyarorszag legnagyobb baja a korrupcio, amit nem probalnak meg kiirtani semmilyen modon sem.
bencemacska
@karma1: ma, 22:41
A korrupció és a diktatúra!
Nálam akkor vesztett Botka, amikor önjelöltként kijelentette, hogy csak ő lehet a ME , közös lista, amelyet ő állít össze, előválasztás nincs. Tárgyalás csak a hátsó szobákban külön meghívottakkal, stb
És a demokráciát hol felejtette? Még nincs hatalom a kezében és már diktál?
Lejjebb van nálam Mesterházynál!
F_Viktor
@gulyasgyula: 1) Kulfoldi peldakrol beszelsz, olyan peldakrol amit eltitkolnak, de te megis biztosan tudsz?
Honnan az ismereted, talan a bevandorlasellenes habony mediakbol?

2) Nincs Magyarorszagon "bevandorlas parti" politikus, csak olyanokat talalsz, akik tiszteletben tartjak azon szerzodeseket, egyezmenyeket, amelyek az emberi jogoggal kapcsolatotosak, amelyeket Magyarorszag ratifikalt, amelyek betartasara Magyarorszag kotelezettsegeket vallalt.
karma1
@bencemacska: Jeee, nalam ugyanez verte ki, es ez meg a legeslegelejen tortent,... Mindjart mellbevago is volt, hogy nezd, mi lesz a cserebogarbol, ha egyszer orban kinevezi kiralyi ellenzeknek, leutazva ezert Szegedre, es ott szepen osszeborulva vele megtargyaljak a jovo dolgait, aztan feljon Szegedrol, es az elso kijelentese az, neki is, mint a senki kispocsok gyulekezete Momentumnak, hogy Gyurcsanynak takarodnia kell a politikai eletbol es a valasztasokrol.
Es a kompromisszumra valo keptelenseg megijeszt, mert "ezek ugyanazok", mint orban. Nincs kompromisszum senkivel, csak kezivezerles a kiraly altal... Oszt ezt ossza be mindenki ...
gulyasgyula
@F_Viktor: ...Hogy honnan tudom ?? Az öcsém ott dolgozik ..Mond meg hol van a szerződésekben hogy az kötelező lesz "" AZ IRATOK NÉLKÜLI BEVÁNDORLÓK TÖMEGES BEFOGADÁSA , ELLÁTÁSA JOBB KÖRÜLMÉNYEK BIZTOSÍTÁSA MINT SOK MAGYAR ÉL ??? "" Ilyen megállapodás nem volt , bevándorlási KVÓTA ??? Ha lenne most nem lenne ilyen cirkusz 2-év-óta van ..Magjósolom nagyon rossz vége lesz ha nem állítják meg a bevándorlókat ..Olaszoknál már a MAFIA akar rendet csinálni ..Az egész EURÓPA munkás rétegének kell eltartani a jó isten tudja hány szerencsétlen bevándorlót ..Ez az amugy se gazdag rétegnek nagyon fog fájni ...
F_Viktor
@gulyasgyula: 1) Engem egy hid valaszt el Svedorszagtol, megsem hallottam 100 felgyujtott autorol, remhirek itt is csak a szelsojobbos portalokon olvashatoak.
Azt tudni kell, hogy tavaly Nemetorszag utan a svedek fogadtak be a legtobb menekultet Europaban. Mert a sved befogado nep, nem ugy, mint a magyar, vagy a finn.
Meg itt emlitenem meg, hogy az ENSZ adatai szerint jelenleg 27 millio menekult ember van uton a vilagon.

2) Iratok: Bizony vannak olyan diktaturak, ahol a lakossag nem kap utiokmanyt (lasd Kadar), vagy pl. mig terelgette a vizet a gyapot foldjen, addig mindene elegett a hazaban egy bombatalalat nyoman, vagy eppen katonak foglaltak el a hazat.

3) Az emberi meltosagnal keresd az elhelyezes korulmenyeit.
Azt nem lehet sem a menekulteknek, sem az ENSZ-nek, de az EU-nak sem felroni, hogy a magyarok 100 ezrei milyen korulmenyek kozott elnek!
Az, hogy ez valtozzon, megkapott az orszag minden anyagi segitseget, amivel Magyarorszag kivetelevel Litvaniatol Romaniaig a tobbi orszag elni is tudott.

4) Bocsi, de a kvotara vonatkozo mondatodat nem tudom ertelmezni.

5) Egy-egy EU-tagorszag adofizetoire nagysagrendekkel nagyobb anyagi megterhelest jelent a fityesz-maffia milliardosainak dedelgetese, mint az EU-s menekult kerdes.

6) Azt mar kitalaltatok, hogyan, milyen bevandorlokkal oldjatok meg Magyarorszagon a demografiai katasztrofat?
Ez europai problema is, csak ott tudnak gondolkodni, nekik a menekultek ellatasa, befogadsa, egy befektetes a jovojuk erdekebe.
gulyasgyula
@F_Viktor: ...Nálunk csak a nyugat szerint van demográfiai katasztrófa ..Van elég bujtatott munkaerő , közmunkás akinek szakmát kell tanítani a nyelvet a törvényeket már ismeri ..Azonkívül jönnek hozzánk a környező ország magyarul beszélő lakossai csak meg kell fizetni ..Bér letörésre ne jöjjön bevándorló ..Úgy látom Te nem ismered a Magyar viszonyokat mégis kioktatsz bennünket ..Ha a külföldi befektetők jobban fizetnének a ""fityesz -mafia "" is jobban kellene hogy fizessen ..Jobban kellene ismerned a körülményeinket mielőtt ítélkezel felettünk ..
gulyasgyula
@F_Viktor: ...Annyit még elmondok : nállunk a politikusok csak ellenzékbe tudják mit kell tenni ..Mikor hatalomra kerülnek elfelejtik ..Ez megy 27-éve ..Ezért farcs az igazság amit a kivül élők látnak -hallanak ..
F_Viktor
@gulyasgyula: A hirekben szakmunkashianyrol olvasni, barati koromben is csak a panaszt hallom pl. az epitoiparr, hogy nem talalni mar igazan jo szakembert.
A kozmunkasok "atnevelese" megakadt a rabszolgatartas szintjen.
A kozszolgak kepzese a versenyszferaba is csak olyan igeretnek tunik, mint a 2 millio forintjuk.
Pedig 1,5-2 ev mulva 150 ezer ember kerul az utcara mikoris minden jogkortol megfosztjak az onkormanyzatokat.

A magyar ajku, szomszedos orszagok munkavallaloitol nagy csodat ne varj, a szerbek es ukranok kivetelevel mind EU tag, azok csak at fognak utazni Magyarorszagon. Esetleg a szakmailag dilettansak allnak meg egy rovidke pihenore, lasd alulkepzett, muhibakat elkoveto orvosok.
Hidd el, nagyon nagy a problema ezen a teren is.
Nem tudom mennyi idos vagy, hogy a sajat, vagy a hyerekeid nyugdija van veszelyben, de a veszely az nagyon is realis.
quadrocopter
@coni: "Egyértelmű, hogy Botka csak az ellenzéket akarja gyengíteni és Orbánt támogatja."
Ez miből egyértelmű számodra?
gulyasgyula
@F_Viktor: ...Most jól írtad ""szakmunkás hiányról OLVASNI "" a lakás árak már a BÉCSI szinten de bért még mindig nem akarnak adni ..Van jó szakemberünk éppen elég csak megunták hogy éhbérért dolgozzanak ..Ha jobb fizetések lesznek nem kellenek a bevándorlók ..Én soha nem voltam hajlandó éh bérért dolgozni nekem nyugati jövedelmem van igaz soha nem 8 órát dolgoztam és a befektetéseim is életem végéig hozzák a pénz , utánnam örökli a család ..A naplopók és a tehetetlen elégedetlenkedők követelik az utcán a jogaikat ...Ha az unokáim ne szórják el a családi vagyont nem jön egy komoly háború az ők élete is biztosított ..
JAJMÁR
@bencemacska: Nem pontosan így emlékszem :)
Botka mintha azt mondta volna, hogy vállalná a ME. jelöltséget, de bizonyos feltételek teljesülése esetén. (Ilyet még én is mondhatok, hiszen demokrácia van)
Nem véletlenül jelölték is őt, hiszen valóban talán az egyetlen esélyes az MSZP politikusai közül. Amennyiben lesznek "szabad" választások, van is esélye!
Nem "szeretem - nem szeretem" játék ez, nem szabad ebben az irányban gondolkodni szerintem.
Kormányt kell váltani. Aztán majd újra, hiszen aki a kormányváltást véghezviszi, eléggé valószínű, hogy rövid időn belül bele fog bukni!
Tisztelem ezért a Botka Lászlót, aki vállalja ezt a szerepet!
(A legnagyobb marhaság, és jól adagolt "uszítás", hogy a Botka Orbán embere :)))))) )
Nem, az egész ország még nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.