A "Fizessenek a gazdagok! " jelszóval kampányoló szocialista politikusról készült fotókat átfésülve többféle, 2-3 milliós órát is sikerült a karján beazonosítani - írja a Ripost. Mint ismeretes, Botka László egy igencsak körmönfont trükkel eltüntetett egy 20 milliós amerikai dzsipet a vagyonnyilatkozatából, ugyanis csak üzemben-tartóként íratta a nevére, hogy ne bukkanhasson senki a nyomára. Azonban akad ezen túl is sokmilliós vagyontárgy a Ripost szerint, melyet az MSZP miniszterelnökjelöltje gondosan próbál eltitkolni. DK-s politikusoktól származó információink szerint Botka László a méregdrága luxusórák rajongója, a háta mögött ezért Rolex Lacinak is becézik.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@bencemacska: Minden esetre ha csak fele igaz amit Botkáról itt-ott felemlegetnek, nyugodtan meghúzhatná magát a legsötétebb sarokban.
bencemacska
@Eriksson: ma, 16:04
Ez - nem szép, de emberi - az ellenfelek pocskondiázzák egymást! Itt is meg másutt is!
Én azt nehezményezem, hogy nem tényekre hivatkozik az újság, hanem az ellenfél "mondására"
Botkáról alkotott véleményünk kb megegyezik! A kormány váltás egyik akadálya - szerintem - ő, és támogatói! Nem is a vagyona miatt!
Eladott Ország
"A szegedi válogatott nyilván lemaradt a budapesti párttársak által némileg átszerkesztett metódusról, de az a helyzet, hogy a NAV akkor végezhet vagyonbecslést, ha büntetőeljárás folyik a vagyonosodási vizsgálat alá vont személy ellen. Ezt valószínűleg nem kifejezetten Botka védelmében találta ki a beterjesztő, de jelenleg ez van. Ez mondjuk a legkevesebb, megoldják a fiúk. Nekem viszont az a remekbeszabott ötletem támadt, ha sikerült a végére járni annak, hogy miből is vásárolt két nyugdíjas pedagógus ingatlanokat Budapesten, osszák már meg velünk is a tudást. Akkor is, ha az találna kiderülni, hogy az egyik lakást mondjuk a saját szülőtől örökölték, a másikat pedig 20­-30-­40 évvel ezelőtt vásárolták részletre. Köszönöm. Remélem, a TV-2 is készít egy újabb riportot ezzel kapcsolatban, tényszerűen elmondják a valós információkat, végül bocsánatot kérnek a szülőktől és Botkától is, amennyiben erre ok van. Ha a tisztelt kormánypárti képviselők túl vannak Botka László lejáratásának kísérletén, remélem, hogy vizsgálatot kezdeményeznek Orbán Viktor, Lévai Anikó, Lázár János, Szijjártó Péter, Rogán Antal, Matolcsy György, Kövér László, Giró-­Szász András, Pintér Sándor, Polt Péter, L. Simon és társaik ellen is Mert ugye a becsület, az emberek elvárásai és hasonlóan emelkedett erkölcsiségű gondolatok így követelik."
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/05/04/hany-az-ora-botka-ur/
Ki a büdös francot érdekel Botka órája? A feleségétől kapta és a felesége nem Matolcsy György valamelyik közpénznyelő alapítványában kamuigazgató, hanem munkával kereste meg a nyüves órára valót. Engem nem Botka drága órája zavar, hanem az, hogy az élére állt ennek a baromságnak, hogy fizessenek a gazdagok. Így disszonáns, ez kétségtelen. De nem az kellene, hogy zavarjon minket, kinek milyen micsodája van, hanem az, hogy vannak – rengetegen vannak – olyan emberek, akik becsületesen dolgoznak és mégsem jutnak egyről a kettőre, nemhogy ötről a hatra. Az zavarjon minket, hogy magas a dolgozói szegénység. Az zavarjon, hogy képtelenség normális módon megélni a fizetésekből és az zavarjon, hogy sokak számára a minimálbér is csak álom. Az zavarjon, hogy az önhibájukon kívül a szakadék szélére sodródottak – fogyatékkal élők, sérültek, betegek, rokkantak, idősek, lepusztult kis falvakban élők, speciális nevelési igényű gyermekek és családjaik, idősek – a túlélésért küzdenek. Zavarjon minket Rogán Antal órája, mert azt pontosan lehet tudni, mennyi pénzt keres, azt ki lehet számolni, hogy mennyibe kerülhet az az életvitel, amit folytat és azt is tudni lehet, hogy annyi pénzből neki egyszerűen nem telhet olyan órára, táskára, helikopterre, aranyérre. Ebből azt is tudni lehet és tudni is kellene, hogy egyetlen módon juthat akár Rogán, akár tetszőleges politikus ilyen luxusholmikhoz: ha elvesz a közösből. Aki gyaníthatóan, vagy egyértelműen minket lop meg azért, hogy neki több legyen, az bűnöző. Rájuk haragudjunk, ne általában a gazdagokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.