Miután nemrég a Párbeszéd szóvivőjét tiltotta ki matricázásért a Parlamentből határozatlan időre, most ugyanezért hat Fidelitas-tagot is kiutasított a Képviselői Irodaházból Kövér László házelnök.

Hat Fidelitas-tagot tiltott ki határozatlan időre a Képviselői Irodaházból Kövér László házelnök, miután a Fidesz ifjúsági szervezetének aktivistái a Jobbik több irodájának ajtaját is összematricázták. Nemrég a Párbeszéd szóvivője, Tordai Bence is matricázott a Parlamentben, őt akkor tiltotta ki Kövér.

 

A Magyar Nemzet megkeresésére a parlamenti sajtóosztály úgy válaszolt, 

házelnök úr a mai naptól határozatlan időre megvonta a Fidelitas hat munkatársának belépési lehetőségét az Országgyűlés Hivatalainak helyiségeibe.

A Fidelitas tagjai kedden több helyen is akcióztak, a Hír TV-nél és az Indexnél is Simicska Lajost ábrázoló matricákat ragasztottak ki, amin az "Ez is az enyém!" felirat volt olvasható. 

Csakhogy, mint a 444 cikkében olvasható, a végén nem annyira sikerült elegánsra az Indexnél a trollkodás. Először az egyik indexes újságíró jelezte, hogy több leragasztott portál nem is tartozik Simicskához (az egyik az Origón keresztül ráadásul Fidesz-közeli), aztán jött a nagy névtelen bejelentő a slusszpoénnal:

a legeslegnagyobb az egészben, hogy az irodaház takarította le a matricákat, ami meg Schmidt Máriáé, tehát Schmidt Mária letakaríttatta a Fidelitas matricáit.

(Címlapi kép: MTI/Krizsán Csaba)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
fidelitás= irtózatos sötétség, a világűr ahhoz kutyafasza, a negró cukor fényszóróként világít a pofájukban)))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Erősen trükk-szaga van a dolognak, ugyanis elő kell adni, hogy mennyire elfogulatlan Kövér, még a taknyos hordaóvodát is megrendszabályozza, nemcsak az ellenzélket!
Piti kis trükkösök.
papa.49
@quadrocopter: Lehet de végül is mindegy akkor most ezek a fütyik se mehetnek, be, a nádfedeles a végén még saját magát is kitiltja a parlamentből, mondjuk az ,,esze meg van hozzá,,!!!
papa.49
@desiro: Használd, ha kedved tartja...Hát nem úgy néz ki mint egy régi parasztház a utcáról???
cs.n.
Gondolom, erről nem fognak óránként beszámolni a közpénzmédiában, mint a matricázásról.
Fradigege
Majd óvatosan, suttyomban visszavonja a bajuszos gci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.