Megpróbálják elkerülni, hogy az állatvédelem ügyét az ellenzéki pártok hisztériakampányuk céljaira használják. A Kormány 2010 óta kiemelt kérdésként kezeli az állatvédelem ügyét – írja közleményében a Földművelésügyi Minisztérium. Mint fogalmaztak, a kóbor állatok számának csökkentése, örökbefogadásának segítése mellett több szemléletformáló és figyelemfelhívó kezdeményezést tettek és eddig is rendszeresen egyeztettek az állatvédelem területén dolgozó civil szervezetekkel. Mivel a javaslat alkalmat ad a szándékos félremagyarázásra, ezért a mai napon kezdeményeztük az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény módosításáról szóló T/15370 számú törvényjavaslat átdolgozás céljából történő visszavonását – közölték.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Beke poraira. tomjenzsoti agymenese elt 24 orat - vagy annyit sem...
Nem tudja mar az idiota, hogy mihez adja azt az allandoan vigyorgo fejit, - pedig tisztaban lehetne mar ezzel.
Ja, es az ado bevezetesenek a vilagon semmi koze az allatvedelemhez, csak meg egy forrast akarnak nyitni az ellophato penzeknek. Ilyen ecceru.
Huzz el a tobbi szentfazekkal a banatos 3.14-ba...A kutya sem fog utanatok sirni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.