A magyar hatóságok letartóztatták Horst Mahlert, akiről hétfőn derült ki, hogy hazánkban kérne menedékjogot. A "taz" berlini napilap a müncheni ügyészségtől értesült az őrizetbe vétel híréről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...akkor már a túlvilágról írtál ?
Eriksson
Ez a fószer is jó helyre jött. Mo-on se szabad tagadni a tagadhatatlant.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: A fidesz Lendvay utcai székháza adott hírt, hogy gutaütött lettél, utána következnek a többiek Sorosan.
Eladott Ország
nepszava.us/orbantol-kert-menedekjogot-egy-holokauszttagado/
Ezért ne vegye rossz néven most ezt az elutasítást és letartóztatást, az nem neki szól. Még lesz arra magyarázat, miért volt szükséges. Majd ráfogják a zsidókra, hogy miattuk volt ez a barátságtalan lépés fontos, de ezt senki nem tudja jobban, mint Horst Mahler. A sorosozás megtévesztette őt. Az a gyűlölet, amely Magyarország utcáin, terein, sajtójában látható, az megszólalásig emlékeztette Mahler urat a náci Németország harmincas éveinek hangulatára. Ez mentségére szolgál, hogy miért nem vette észre, hogy Orbánnak úgy jön, mint egy falat kenyér, hogy bebizonyítsa, ő bizony nem antiszemita, a holokauszttagadó egy német, nem is magyar, ami bizonyítja, hogy a németek még mindig az antiszemiták és a magyarok nem.
Ahogy azt a Szabadság-térre felállított szöny náci emlékmű is bizonyítja. Mi az arkangyalok vagyunk, akik kényszer alatt népirtunk. Most is a Soros kényszerít, ő tehet mindenről. Erről is.
eugen4402
A kirakatba kirakjuk a letartóztatott neonáci múmiát, a függöny mögött meg elintézzük, hogy a hét végén már otthonában kortyolhassa kedvenc sörét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.