Kósa Fidesz-alelnök alighanem hajdúsági töltött káposztát vacsorázott, mert az ember akkora marhaságokat, mint amiket ma összehordott, csak egy túl kemény vacsi után álmodik. Kósát Németh Szilárddal váltóban egyébként is azért tartják, mert ők ketten azok, akik bármi ostobaságot rezzenéstelen arccal mondanak bele a kamerába. Ma például arra kérte a frakcióvezető a kormányt, hogy tolják ki a nemzeti konzultáció idejét, mert az ország több részén is panaszkodnak, hogy csak késve érkeztek meg a konzultációs levél. A kérés értelmében a határidő május 20-ról május 31-re módosulna.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem mindegy, hogy hányan küldték vissza, és hogy mit írtak rá? Úgy is azt hazudnak, amit akarnak. Ki hiszi el, hogy bárki is panaszkodott a későn érkező levél miatt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Nem mindegy, hogy hányan küldték vissza, és hogy mit írtak rá? Úgy is azt hazudnak, amit akarnak. Ki hiszi el, hogy bárki is panaszkodott a későn érkező levél miatt?
Aki Én
Valami nagy számot akarnak mondani, ahhoz pedig kell még idő, hogy hitelesnek tűnjön.
Vagy csak tovább akarnak reménykedni, hogy érdekli az embereket az inzultáció.
Nessy
Aki nem tudja 10 perc alatt kitölteni ( ha akarja), az analfabéta! De ha csak a borítékot küldi vissza, az is "támogató véleménynek" minősül!
Viszont akkor még majd két hétig van téma az "országjáráson"!
karma1
@Aki Én: O Dragam, hat akkora szamot mondanak, amekkorat akarnak...:o))) Ki tudna leellenorizni a beerkezo konzultesonok szamat? SENKI!
kisrigó
Nem tudom, hogy az u.n. számlálókkal titkosítást fogadtattak el, vagy olyan jól megfizetik (megfizetjük) őket, hogy sehol sem hallani hogy hányan vesznek benne részt. Most már nem is veszik a fáradságot, hogy ezekkel az adatokkal, illusztrációkkal kábítsanak. Majd eldöntik, hogy hasra ütve közlik, hogy ennyibe került a számlálás.(Illetve ennyit loptunk el!!) Hány konzultáció lesz még?? Jó kis formája ez egy kis zsebpénz szerzésnek! Gyalázatosak!
kamazuka
milyen agya?
Nem vízfejjel született?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.