Egy nappal azután, hogy kedden bejelentette távozását Dudás Gergely, az Index.hu főszerkesztője, ma a Népszava tudatta közleményében, hogy távozik a lap éléről Németh Péter főszerkesztő.

Németh 15 évig irányította a kiadvány szerkesztőségét. A szakember teljesen nem szakad el a laptól, tanácsokkal, illetve tiszteletbeli főszerkesztőként segíti a munkát. Megbízott főszerkesztőként Horváth Gábor jelenlegi felelős szerkesztő irányítja a lap munkáját.

A Népszava újrapozícionálásában Németh Péter fontos szerepet játszott, a folyamat azonban korántsem ért véget. A tulajdonos és Németh Péter közös megegyezéssel úgy döntött: a jövőben más irányítja az újságot, amelyik a kiadó reményei szerint az ország első számú, mintegy harmincezer példányban eladott napilapja lesz. A döntéssel a tulajdonos, a kiadó és a szerkesztőség egyaránt egyetért – írja közleményében a Népszava.

Németh Péter – aki május 31-én távozik a lap éléről – a jövőben tanácsaival, tiszteletbeli főszerkesztőként segíti a kiadványt. A szerkesztőség munkáját megbízott főszerkesztőként Horváth Gábor jelenlegi felelős szerkesztő irányítja.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Megfenyegették rezsimék, vagy ráígértek?
wagabund
jön egy ifjú titán...asztán meglátjuk.
Mézike
Szállnak a madarak...messze fenn az égben, de melyik aki lenn marad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.