Juszt László: “A Fidesz arra kéri a kormányt, hogy hosszabbítsa meg május végéig a nemzeti konzultációt – jelentette be Kósa Lajos. Kósa azt is kérte: a kormány kezdje feldolgozni és közölni a részeredményeket, annak érdekében, hogy az Országgyűlés még a tavaszi ülésszakban az emberek véleményének figyelembe vételével tudjon döntést hozni.” Szóval, van a pofátlan hazugságnak egy olyan foka, amikor elfogynak a szavak és már röhögni sem tud az ember, csak kínosan vigyorog. Ez tipikusan az. Ennél sokkal egyszerűbb lenne azt mondani, hogy...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

3dwhite
Minek? Habár több lesz, aki elküldi őket melegebb égtájakra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Így igaz! Az a helyzet, hogy a Geci és a horda lesre futott a nemzethínek és konzultációnak hazudott megvezetős társasjátékban, nem érkeztek millió számra a papírok, nincs mire hivatkozni a megállítást bambán váró Brüsszel ellenében, de ha kell és nem érkeznek a papírok, akkor 2020-ig lesz meghosszabbítva a "ki bírja ki röhögés nélkül" című nemzethy zagyvaság társasjátékát - közpénz milliárdokért!
Mézike
...ennél sokkal egyszerübb mondani azt hogy az emberek...leszarják az egészet! Ennyi.
quadrocopter
@Mézike: Azt nem lehet, az a kudarc sima beismerése lenne, ami a csordában nem szokás!
Mézike
@quadrocopter: Hát na! van ami tilos a csordaszellemmel ellentétes. Na és? Az EU már nagyjából kapisgálja mi van ebben az országban.
Ezer éve nem láttalak hogy vagy? :-)
quadrocopter
@Mézike: Köszi, pedig szorgalmasan látogatom a propit.
Mézike
@quadrocopter: Na igen. Én nem szoktam erre járni. -)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.