Bevásárlóközpont épülhet oda.

Mészáros Lőrinc vette meg Tatabánya főterét birtokló cég egyharmadát 88 millió forintért, a tervek szerint pár éven belül bevásárlóközpont épülhet ott – írta meg a nyomtatott HVG, melyet az Index szemlézett.

Pályáztatás, átlátható verseny nem volt a cikk szerint, így egyelőre nem tudni, hogy miért pont Orbán Viktor jó barátja szerezte meg a cég egyharmadát.

"Mészáros Lőrinc TBP Ingatlanhasznosító Zrt.-je egyszer csak bevásárolta magát a tatabányai önkormányzat cégébe, megvette a T-Ingatlanfejlesztő 2016 Kft. 37 százalékát. Ez az arány tovább növekedhet, ha a tervezett pláza megépül, Mészárosnak ugyanis elővásárlási joga van a város üzletrészeire. A tatabányai T-Ingatlanfejlesztő törzstőkéje 140 millió forint volt mielőtt a felcsúti polgármester 88 milliós tőkeemelése megérkezett, a cégbe nem pénzbeli vagyoni hozzájárulásként került be a Megyeháza tér"

- olvasható a cikkben.

A főteret egyébként uniós pénzből újították fel, a másfél milliárd forintos renoválásra a pénz kétharmada az uniótól érkezett.

(Címlapi kép: MTI/Komka Péter)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/1f8b16ee4f297069912720e65cc524ffce6cd87f65e8e6b57e1a3b7360878ea1.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/9exkdF3.jpg
Csendélet jobbágyokkal, a földesul zabál.
2017 Magyarországának lesújtó kórképe. Ahol az egykori tanácselnök, a mindenkori félművelt­-félanalfabéta, az uborkafára felkapaszkodott tahó osztogatja a lapokat, a jótéteményeket, esetenként a büntetéseket, rendelkezik emberei sorsok fölött, vásárolja fel a mindenki más tulajdonát a mindenki más pénzéből. Az alattvalók pedig elhitték, hogy mindenki ilyen és rendjén van ilyennek lenni. Tisztelettel néznek arra az emberre, aki
a földjeiket elvette, akinek a kegyéből vagy jár a közmunka, vagy nem jár, aki kedvére zsarolhat, aki belehazudhatja az ország szemébe, hogy nem csak Mészáros Lölövics él jobban, hanem mindenki más is. Az újjáélesztett, velünk élő feudalizmusban Lölövicsnek minden napra más terepjáró jut, parkolóhely a minisztérium előtt, soron kívül megnyert
szállodák, felújítási munkálatok, mangalicanevelde, a mások nyomorán zsírosodó, gazdagodó fényűző pofátlanság. Most már el kell kezdeni a narancsszeletelést, mert már most is késő, de gyorsan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@quadrocopter: Lassan bevezetik az egész országra, a zárt magánterületet.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/rabszolga.jpg
A rabszolgaképzés alapanyaga elfogyott.
Pálinkafőző Rézüst
Vajon hogy lehet egy város főterét kiárusítani???
nezelodo
@Pálinkafőző Rézüst: "ez a zannyát is pénzért vette..." A jelek szerint egyik sem volt válogatós...
kukac50
Fel kell akasztani azokat akik olyan törvényt megszavaznak,hogy a Nép az országunk vagyonát magánszemélynek eladják!!! Ki hatalmazta fel a Fideszt arra,hogy mindent eladjon???
Eladott Ország
@quadrocopter: tegnap, 06:03" A ius primae noctis (latin kifejezés) avagy az első éjszaka jogát a feudális földesúr joga, hogy birtokának jobbágy sorban lévő szűzeitől maga ...
eugen4402
Itt 27 éve mindenki olyan ingatlanokat "ad el", ami nem is volt az övé, csak valakitől kapta, vagy lopta, esetleg alkotott egy fals törvényt, hogy sajátjának vallhassa a "vagyonelemet". Amikor Szűrös kikiáltotta amit kellett, elfelejtette mondani, hogy "Isten veled, jogállam..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.