A Párbeszéd Magyarországért társelnöke arra kéri a kormányzatot, hogy ne zárják be a fóti gyermekotthont, és az ott élő gyermekeket ne telepítsék át más városokba, mert szerintük azokban rosszabb körülmények között élnének. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
És mikorra várjuk az új miniszterelnököt, mikor köszönthetjük országunk új vezetőjét? Hiszen már minden a kezében van, csak még Orbán kezéből kell elvenni a stafétabotot és akkor??? Hurrá. hurrá és hurrá!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/gyerekek650x417.png
Mit műveltek a gyerekeinkkel?! Lehet, hogy a csepeli velodrom, vagy a faszomfalvai űrközpont, meg a suttyópusztai két domb közötti üveghíd ráérne még egy kicsit. Kell, persze nyilván kell, csak talán egy két évvel később, addig meglehet, hogy ráér a dolog.
hirtv.hu/ahirtvhirei/kastelykent-uzemel-tovabb-a-foti-gyermekvaros-1381703
Kastélyként üzemel tovább a fóti gyermekváros. Ha nem ismernénk ezt az egész gyomorforgató sztorit, ha nem tudnánk, hogy tekintetes Mészáros úrnak mennyi érdekeltsége, földje, istenharagja van a tulajdonában Bicske vonzáskörzetében (is) és egyébként egész Fejér megyében, akkor is észbontó lenne ez a nagyipari pofátlanság. Amelynek minden eleme kilométerekről bűzlik: a dinasztiaépítés Mészáros nevével fémjelzett virágkorát éljük. Az úthenger zúgása kutyafasza amellett, amit ezek megengednek maguknak. Csak ez a szerencsétlen stróman b*szik rá mindig. Egyre gyűlnek a tulajdonok, kastélyok, milliárdok, osztalékok, földek, lapok, cégek, bankszámlák, kínok és keservek. Alakul a beesett arc, a növekvő táskák a szem alatt. És Lölö egy szép napon rádöbben, hogy semmi nem tart örökké. De minél később lesz vége, annál jobban fog fájni.
papa.49
Addig feszítik a húrt míg el fog pattanni, és akkor lesz nemulas ennek a so szemétláda fütyiszesnek!!!
Perwool
Mindent ami lehet tegyétek a magatokévá ha kell erőszakkal, csellel...irgalmat ne ismerjetek...Sántába, bénába, nyomorultba, árvákba, gyengékbe rúgjatok bele...köpjetek le mindenkit akit tudtok... egyszer talán betelik a pohár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.